Adrian Albu a discutat cu Alexei Miller despre securitatea energetică a Republicii Moldova și interesul primordial al consumatorilor

Recomandăm

Adrian Albu, deputat PSRM, declară că a început săptămâna cu o discuție foarte bună cu Președintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Alexei Miller.

”Am discutat despre securitatea energetică a Republicii Moldova, ținând cont de interesul primordial al consumatorilor moldoveni și capacitatea de plată a cetățenilor noștri, dar și a agenților economici din țară.

Am evidențiat importanța unor relații contractuale stabile, de interes comun, care să corespundă realităților zilei și capacității de plată a consumatorilor, a spus Adrian Albu.

Așa cum am afirmat în repetate rânduri, demnitarii de la Chișinău trebuie să pună în prim plan interesele cetățenilor Republicii Moldova, fără a se lansa în lupte geopolitice din contul bugetelor familiilor din țara noastră, a declarat Adrian Albu, deputat, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de Primar al capitalei.

Alexey Miller a dat asigurări că “Gazprom” este o companie care-și respectă deplin înțelegerile contractuale și este deschis în continuare să asigure cu gaz natural Republica Moldova.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img