Cartea Irinei Vlah „Profesia mea e politica” a devenit bestseller

Recomandăm

În Moldova s-a stabilit recordul la viteza de vânzare a unei cărți ale unui autor autohton. În perioada 11-17 septembrie, au fost cumpărate 622 de exemplare ale autobiografiei Irinei Vlah. Acesta este un indicator al promovării reușite a publicații pe piața locală.

La Chișinău și Bălți au avut loc o serie de prezentări. La Librarius s-a desfășurat o sesiune de autografe, care a adunat public numeros. Irina Vlah a povestit cum a scris cartea, iar cititorii au avut ocazia să obțină un autograf și să discute cu autoarea, transmite Realitatea.md.

Irina Vlah, om politic și doctor în drept, a spus că numărul de cărți vândute într-o perioadă atât de scurtă este încurajator, dar este mai mult inspirată de atmosfera caldă de la întâlniri și de dorința oamenilor de a-și împărtăși impresiile.

Irina Malancea, șefa departamentului de carte a lanțului de librării Librarius, a menționat că Irina Vlah a ales formatul corect pentru lucrare.

„Lucrez în domeniul cărții de mai bine de 17 ani și pot spune că m-au impresionat cifrele de vânzări ale unei cărți a unui autor local moldovenesc. Aceasta nu este ficțiune, ci proză documentară, care este acum populară. Autoarea Irina Vlah a ales formatul de non-ficțiune potrivit”, afirmă Malncea.

Editura Bestseller a informat că vânzările cărții Irinei Vlah „Profesia mea e politica” au depășit așteptările, iar această carte a devenit bestsellerul sezonului de toamnă în Moldova. Editorul Ion Bargan a menționat că, dacă autobiografia va continua să fie la mare căutare în rândul cititorilor, va fi tipărită o ediție suplimentară.

 

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img