Cristian Hrituc: Două poze. Două anunțuri de candidatură – Ion Ceban și Lilian Carp. Pozele vorbesc de la sine

Recomandăm

Analistul politic din România, Cristian Hrițiuc, observă ”două poze. Doua anunțuri de candidatură. Ion Ceban și Lilian Carp. Pozele vorbesc de la sine. Ceban între oameni și Lilian Carp cu conducerea PAS. Două imagini care surprind și munca din spate sau tot ce reprezintă marketingul unui candidat, constată Cristian Hrituc.

În cursa pentru Chișinău, cei doi se bat pentru primele locuri. Ceban pleacă cu prima șansă și poate câștiga la scor. Carp are un mare dezavantaj și vom vedea dacă îl va putea recupera, dacă scorul lui va fi cel puțin în scorul partidului.

Mai sunt încă 19 candidați la funcția de primar, dar, real, niciunul nu are vreo șansă pentru a ajunge într-un eventual tur doi. Pentru 17 candidați obiectivul real este să își bage partidul în Consiliul General, să obțină un loc sau două. PSRM va obține câteva locuri, PAS va obține câteva louri. Va fi interesant de văzut ce scor va obține MAN-partidul lui Ceban în Consiliul, susține Cristian Hrituc într-o postare pe Facebook.

Ceban poate merge pe o linie simplă, folosită și în România mai demult. Ca primar am făcut multe, dați-mi Consiliul și voi face și mai multe. Mai greu va fi pentru celelalte partide să își găsească o line strategică și un narativ care să îi ducă acolo unde vor”, mai scrie analistul.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img