Horoscop 7 decembrie – zodia care trebuie să fie atentă la sănătate

Horoscop 7 decembrie – o zi cu peripeții. O să reglăm niște situații ca să nu trecem cu restanțe în noul an, să absolvim cu brio anul în curs.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
O să puteți rezolva, din mers, tot felul de lucruri care o să vă ajute să progresați să vă atingeți obiectivele, că vreți să încheiați niște capitole, să deschideți altele. O să vă caute niște oameni care vor să le fiți alături în perioada sărbătorilor, și o să vă faceți și voi programul în funcție de preferință.

CAPRICORN
E bine să vă îngrijiți de sănătate dacă sunt ceva probleme, să urmați și tratamentul prescris ca să fiți buni – sănătoși, că vine ziua voastră de naștere, în curând. Poate aranjați o reuniune de familie cu rude și de prin țară, de sărbători, și o să începeți convocarea și pregătirile.

VĂRSĂTOR
Încă mai aveți de făcut niște modificări pe-acasă și o să cheltuiți bani, că nu se poate fără, dar o să fie tot familionul mulțumit, măcar. Se întâmplă ceva care să vă elibereze de niște greutăți, apare un salvator, sau se amână un examen stresant.

PEȘTI
Se adună bani, or să vină și laudele la adresa voastră, și o să vă puteți continua, cu drag, munca, să primiți și alte contracte, anul viitor. O problemă de suflet vă mai răscolește din când în când și poate-o rezolvați până la sărbători, ca să aveți și voi companion de viață.

BERBEC
Apare cineva care se oferă să vă fie de ajutor, fie la serviciu, fie acasă, și o să vă puteți vedea de alte treburi, că erați depășiți de evenimente. Se poate să vă iasă-n cale o persoană care-și dorește pe cineva ca voi pentru o relație, și o să vă evaluați și voi starea de spirit.

TAUR
O să faceți demersurile necesare să vă luați banii, că sunt multe lucruri de cumpărat în avans, și o să vă recuperați banii împrumutați sau blocați pe undeva. O să vă bucurați de suport din partea unor oameni care vă apreciază, prieteni, colegi, și o să vă simțiți stăpâni pe situație.

GEMENI
Poate faceți parte dintr-un grup cu care plecați în vacanță, și sunt multe lucruri de pus la punct, că o fi în străinătate plecarea și pentru mai multe zile. O să vă interesați de o destinație de weekend, sau faceți o rezervare la un restaurant c-aveți un eveniment.

RAC
Se-ntrevăd niște urgente la serviciu, și o să dați zor să fiți cu toate – la zi – să se-ncheie anul cu bine, că vreți să o porniți cu forțe proaspete din ianuarie. Sufletește, se vede că e mai bine, v-ați câștigat liniștea, că erați copleșiți de griji care vă sabotau relația.

LEU
O să luați parte la pregătirile unor evenimente, poate fi o serbare, ar fi vreo gala, un campionat care să vă solicite și pe voi dacă vă numărați printre participanți. Cineva își face curaj să vă abordeze în speranța că o să ieșiți la cafea, să vă cunoașteți mai bine, ca să fiți într-o relație.

FECIOARA
Vă intră bani și o să faceți niște provizii ca să nu lăsați pe ultima sută de metri toate cumpărăturile, că o să vă fie greu și va fi aglomerație. Se poate să luați niște bani din surse colaterale și să vă puneți deoparte pentru cadourile surpriză.

BALANȚA
O să fiți înconjurați cu atenție și căldură, și o să vă străfulgere idei de colaborare, pentru anul viitor, și veți găsi finanțare, mai mult ca sigur. Vine cineva care v-a dus dorul și poate-o să vă dea o veste bună care să vă binedispună, o fi vreo invitație de sărbători.

SCORPION
Vi se împlinesc niște așteptări, și o să vă treziți cu o cazare asigurată, sau că produsele pe care voiați să le cumpărați sunt pe piață, în sfârșit, și multe altele. O să vi se parafeze un act care vă asigură niște drepturi și vă scapă de niște obligații.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica