Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere” și consilier municipal în CMC: „E timpul de renunțat la lozincile geopolitice și de concentrat pe oameni”

Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere” și consilier municipal în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), și-a exprimat dorința de a renunța la lozincile geopolitice și de a orienta prioritățile pentru următorii patru ani către problemele reale ale locuitorilor capitalei.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Într-o declarație, Natalia Parasca a reiterat importanța concentrării asupra problemelor cum ar fi locuințele, serviciile comunale, condițiile din grădinițe, infrastructura de transport și ordinea în gestionarea terenurilor publice.

În viziunea acesteia, Chișinăul trebuie să fie un loc în care cetățenii primesc sprijinul necesar, inclusiv categoriile vulnerabile, familiile tinere și pensionari.

„Noi, consilierii Consiliului Municipal Chișinău, suntem membri ai diferitelor partide politice și putem avea opinii diferite asupra multor probleme fundamentale. Dar cu toții suntem locuitori ai municipiului nostru și ne dorim, în egală măsură, să vedem Chișinăul ca oraș modern, dezvoltat și confortabil pentru viață.

Dorința mea cea mai sinceră este ca în următorii patru ani să nu sune lozinci geopolitice în Primăria Chișinău și să nu se regleze scorurile între partidul de guvernămînt și opoziție. Atenția noastră o necesită problemele locuințelor și serviciilor comunale, condițiile din grădinițe, infrastructura de transport, ordinea cu terenurile publice, zonele de agrement”, a argumentat consilierul municipal.

De asemenea, Natalia Parasca a amintit de angajamentul partidului „Renaștere” față de cetățeni. Obiectivul lor principal fiind să ofere sprijinul necesar din partea autorităților municipale pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Chișinău.

„Personal consider ca prioritatea mea și a partidului Renaștere este protecția socială a orășenilor. Chișinăul pentru noi sunt oamenii, copiii noștri, familiile tinere, pensionarii, care au mare nevoie de grija din partea autorităților municipale”, a comentat Natalia Parasca.

În încheiere, Natalia Parasca a menționat că și-ar dori ca următorii patru ani în Consiliul Municipal Chișinău să aibă loc doar dialoguri constructive și cooperare pentru binele comun al Chișinăului și al tuturor locuitorilor săi.

„Fie ca următorii patru ani să devină anii unui dialog constructiv și de cooperare în beneficiul dragului nostru Chișinău și al tuturor locuitorilor capitalei!”, a concluzionat președinta partidului „Renaștere”.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica