VIDEO: În orașul și raionul Orhei, siguranța cetățenilor este o prioritate pentru echipa lui Ilan Șor

Siguranța cetățenilor este o prioritate pentru echipa lui Ilan Șor: în orașul și raionul Orhei, ca întotdeauna, s-au luat toate măsurile operaționale pentru deszăpezirea drumurilor

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Autoritățile raionale și locale din Orhei și-au făcut, din nou, datoria față de cetățeni. Deszăpezirea și securitatea oamenilor este o prioritate pentru echipa lui Ilan Șor, ca urmare sunt depuse toate eforturile pentru a asigura deplasarea cetățenilor în condiții sigure, indiferent de vremea de afară.

Primarul Tatiana Cociu a subliniat că siguranța locuitorilor este importantă pentru Primărie, care se va implica mereu pentru a asigura condiții de circulație sigure în orașul Orhei.

„În timpul nopții, au fost mobilizate 12 unități de transport pentru a împrăștia material antiderapant pe drumurile principale. Respectiv, au fost utilizate 18 tone de material antiderapant. Ca rezultat, drumurile din oraș sunt acum curate și practicabile. Au fost mobilizați zeci de muncitori pentru ca orașul să fie practicabil și oamenii să nu simtă disconfort”, a spus primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu.

De asemenea, ea a menționat că operațiunea de dezăpezire continuă în cartierele orașului, pentru a asigura tuturor locuitorilor acces la drumuri curate și sigure.

„Primăria Orhei va continua să monitorizeze situația meteorologică și să ia măsuri prompte pentru a face față oricăror condiții dificile”, a mai adăugat edilul.

Ea mulțumit tuturor angajaților Primăriei și celor implicați în operațiunea de dezăpezire pentru munca lor dedicată și eficientă, și a asigurat cetățenii că Primăria Orhei va rămâne vigilentă și va continua să acționeze întru siguranța și confortul locuitorilor în această perioadă dificilă.

Cât privește celelalte localități din raionul Orhei, situația este, la fel, una stabilă, s-a acționat prompt pentru e evita situațiile neplăcute. Toate drumurile au fost deszăpezite, probleme nu au fost raportate. Actualmente, este împrăștiat material antiderapant pe drumurile din raionul Orhei.

Autoritățile de la Orhei au îndemnat cetățenii să fie precauți și să respecte regulile de circulație în această perioadă, pentru a evita accidentele.

Menționăm că, la prima zăpadă din acest an, raionul Orhei a fost singurul din țară unde au fost luate măsuri operative pentru deszăpezirea drumurilor și zonele de acces către principalele instituții.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica