Horoscop 9 decembrie – zodia care poate primi înapoi o datorie

Horoscop 9 decembrie – să dăm deoparte tot ce ne împiedică să fim fericiți și să iertăm ce e de iertat, să acceptăm și lucrurile mai puțin digerabile și să ne facem o viață și mai frumoasă.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună un business și să colaborați din ianuarie, că va fi un câștig reciproc și e de mers pe încredere. O să vă scoată cineva la un suc, o cafea, ca să vă cunoașteți mai bine și poate să vă fie companion de sărbători, dacă nu aveți pe nimeni.

CAPRICORN
E o gașcă dornică de plimbare, de ajuns pe la evenimentele urbei și o să vă asimileze ca să vă bucurați împreună, că de muncă sunteți sătui cu toții. E un suflu de prospețime la voi, poate pentru că e o prezență care vă inspiră și vă imprimă chef de viață.

VĂRSĂTOR
O invitație la un concert, vi se oferă ocazia să vă mai spălați gândurile că ați acumulat mult stres și o să mai consolidați și relațiile mondene. Se poate să vă alăturați unor prieteni care v-au făcut program de distracție și o să vă prindă bine ieșirea.

PEȘTI
E cineva care vă așteaptă în alt oraș la o petrecere de la care nu aveți cum să lipsiți, pentru că e cineva la care țineți și vreți să fiți de față când i se întâmplă ceva frumos. Se poate să vi se mulțumească în mod public pentru o serie de reușite și să luați un premiu sau doar aplauze.

BERBEC
O să dezmorțiți o sumă de bani de la bugetul de rezervă ca să vă duceți cu ai voștri la distracție, că le-ați pregătit niște surprize. Poate dați o fugă la niște prieteni de prin țară ca să schimbați o vorbă, un sentiment și să vă luați porția de energie sufletească de acolo.

TAUR
Întâlnire cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă sunteți în căutarea cuiva care să vă completeze sufletește, ca să fiți fericiți. O să aflați care e destinația de vacanță și să vă dați acordul – asta se așteaptă de la voi.

GEMENI
O reconectare cu prietenii pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și să vă strângeți să mâncați împreună, să vă plimbați, poate să practicați un sport. Aveți chestiuni importante de rezolvat și prin telefon, dar și la fața locului și o să vă achitați de tot felul de obligații.

RAC
Vă întâlniți cu rude și cu prieteni ca să puneți la punct programul de sărbători, unde petreceți, cu cine, și ce aduce fiecare. E lume amabilă în jurul vostru care vrea să aveți preocupări comune, să vă deconectați că ați cam terminat treburile de tot felul.

LEU
Apare cineva care vrea să vă acapareze cu totul, dar o să știți cum să vă eschivați dacă aveți program și sufletește sunteți îndreptați spre altcineva. E momentul ideal să încercați să salvați o căsnicie, să readuceți în viața voastră pe acel cineva care știți că v-ar putea face fericiți.

FECIOARĂ
Poate vă dă cineva înapoi o datorie și o să aveți de buzunar să vă duceți într-o vizită, poate și-n altă localitate că sunt prieteni cărora le e dor de voi și vă cheamă. Vă scoate cineva în oraș și se poate să aflați vești care să vă influențeze programul evenimentelor la care veți lua parte în curând.

BALANȚĂ
O să vă întâlniți cu niște prieteni, ieșiți la plimbare, treceți în revistă evenimentele de sezon și o să vă relaxați cu ocazia asta, că munca vă acaparează cu totul. O să primiți o invitație de plecat pentru câteva zile pe undeva mai departe de casă și vedeți cum stați cu timpul și cu banii.

SCORPION
Se pare că o să revină cineva cu gândul la împăcare și o să fiți dispuși să treceți cu vederea orice supărare ca să intrați în atmosfera sărbătorilor, de seninătate. O vizită neașteptată și viața voastră sentimentală poate deveni sursa voastră de fericire.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica