Tatiana Cociu: Începe numărătoarea inversă: Câteva ore au mai rămas până la inaugurarea bradului în Piața Vasile Lupu din Orhei!”

Câteva ore au mai rămas până începe magia sărbătorilor de iarnă la Orhei. Pregătirile au ajuns pe ultima sută de metri: bradul a fost împodobit și pregătit pentru iluminat, Piața Vasile Lupu – frumos amenajată, iar repetițiile pentru grandiosul concert au fost finalizate.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Despre mersul pregătirilor pentru evenimentul de inaugurarea al pomului de Crăciun a anunțat primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, pe pagina personală de Facebook.

“Sâmbătă, la ora 16:00, vă aștept pe toți, de la mic la mare, în Piața Vasile Lupu pentru a aprinde împreună luminile pe cel mai înalt și mai frumos brad din țară. Am organizat pentru Dumneavoastră o sărbătoare cu adevărat magică. Am pregătit un program artistic de excepție, cu colinde tradiționale, discursuri festive și o atmosferă plină de căldură și unitate”, a menționat Tatiana Cociu.

Primarul a relatat despre surprizele pregătite pentru orheieni și vizitatorii orașului Orhei.

“Copiii vor avea parte de multă distracție și veselie! Animatorii veseli și ingenioși le vor ține companie și le vor dărui emoții de neuitat. Atmosfera magică va fi completată de un concert incandescent, susținut de artiști autohtoni”, a precizat Tatiana Cociu.

O seară memorabilă și emoții uimitoare a promis și președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu. Din numele conducerii raionului și a filantropului Ilan Șor – demnitarul a invitat la evenimentul feeric orheienii și oaspeții municipiului.

„Sunt sigur, vom avea parte de un show extraordinar, iar copiii se vor bucura de multe surprize, cadouri și de o atmosferă de neuitat în compania celor mai îndrăgiți Super-Eroi!”, a scris Dinu Țurcanu pe pagina de Facebook a Consiliului Raional Orhei.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica