Horoscop 11 decembrie – BERBEC – se pare că o să recuperați niște bani

Horoscop 11 decembrie – o zi spornică. O să cam fie alergătură, că toată lumea se grăbește să încheie socotelile pe anul acesta, ca să pornim cu dreptul anul viitor.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
O să urgentați niște demersuri ca să încheiați o situație și să vă vedeți de alte treburi care sunt pe o listă de așteptare, că nu vă doriți restanțe pe anul viitor. O apariție surpriză și poate aflați unde o să vă petreceți câteva zile din perioada sărbătorilor.

CAPRICORN
O să vă fie mai limpede unde o să plecați după sărbători, că o să vă spună ai voștri unde și-ar dori și cu cine ar vrea să plece la munte, sau într-un alt oraș, altă țară. Încă mai aveți timp să vă faceți o programare la medic ca să vedeți cum stați cu sănătatea, că e o răscolire pe-acolo, prin organism.

VĂRSĂTOR
Le-ați fi rămas datori unor oameni cu o vorbă sau cu niște bani, le-ați fi promis că le furnizați niște lucruri și nu ați avut timp. O să vă caute diverse persoane care vor să puneți umărul la o gală de caritate, să le fiți de ajutor unor oameni.

PEȘTI
O reușită după lungi intervenții și o să vă bucurați că se poate încheia cu bine un proiect care a traversat mai multe etape și v-a stors de energie. O să primiți aprecieri din partea unor persoane care au nevoie de produsul muncii voastre și vă oferă garanții pe viitor.

BERBEC
Se pare că o să recuperați niște bani și o să aveți de buzunar pentru diverse, că se adună multe de cumpărat acum, la sfârșit de an. Poate vi se confirmă o rezervare, or mai fi și niște bani de plătit dacă ați fi plătit avansul.

TAUR
Cineva de care aveți mare nevoie – sufletește, apare și o să luați pulsul relației să vedeți ce simțiți față de partener, că poate fi vorba despre căsătorie! E bine să insistați cu banii care vi se cuvin, că de la sine s-ar putea să nu se urnească.

GEMENI
O negociere care vă poate aduce câștiguri suplimentare și o să vă recalibrați relația cu partenerii de afaceri, că au crescut prețurile. Trebuie avut grijă să nu pierdeți din vedere o rată sau o taxă și să vă rămână restanță pe anul viitor.

RAC
E momentul să puneți punctul pe “i” într-o chestiune care v-a pus sufletul pe jar, și o să vă lamuriți cu toate aspectele, ca să nu trăiți în confuzie. E cineva care îndrăznește să se apropie ca să vă invite la o plimbare, impuneți o distanță și nu îndrăznește.

LEU
O să vă exprimați preferințele în materie de locul în care o să vă petreceți vacanța de iarnă și o să se conformeze și ai voștri și prietenii. Vi se răsplătesc orele suplimentare, activitățile în care v-ați implicat ori de câte ori ați fost rugați și e de apreciat.

FECIOARĂ
O să le împliniți dorințele celor mici, umblați după cadouri, le plătiți o excursie, o tabără într-o stațiune neturistică, poate vor la schi – cu zăpadă artificială. O să mai cumpărați diverse pentru casă, le-ați fi comandat deja și o să vă reamenajați interiorul până de Crăciun.

BALANȚĂ
Le pregătiți o surpriză copiilor, nepoților și o să le luați și cadouri frumoase, o să vă și organizați o petrecere a lor – de vacanță. Poate vă schimbați și voi televizorul, frigiderul, luați diverse lucruri noi care să vă aducă un alt confort acasă.

SCORPION
Vă intră bani și o să cam dați iama prin magazine să vă luați din cele trebuincioase, că nu vreți să le lăsați pe toate pe ultima sută de metri. Întâlnirea cu cineva drag vă poate schimba destinația de vacanță și o să alegeți o altă excursie, poate în funcție de anturaj.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica