Horoscop 13 decembrie – CAPRICORN – se poate să încasați niște bani dintr-o datorie mai veche

Horoscop 13 decembrie – o zi a rectificărilor. Aflăm ce am omis, ce n-a fost bine realizat, și cum putem să îndreptăm niște situații.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
V-or fi rămas multe treburi de făcut, și să vă ocupați de finalizarea unora ca să puteți începe altele noi, că păreți suprasolicitați. E cineva care își dorește de mult să vă încercați șansele într-o relație și dacă și voi simțiți la fel, o să ieșiți la cafea pentru început.

CAPRICORN
Se poate să încasați niște bani dintr-o datorie mai veche și să umblați după cadouri ca să vă asigurați că luați obiectul potrivit și nu ceva la întâmplare. Vă invită cineva la plimbare sau într-o excursie la sfârșit de săptămână și dacă nu sunteți ocupați cu pregătirile, vă duceți.

VĂRSĂTOR
O să vă ocupați și de casă, și de voi, ca să fiți cu toate la zi până de sărbători și să vă faceți program de mondenități în zilele libere. Prietenii strigă catalogul și o să vă întâlniți zilele astea să puneți țara la cale, că poate aveți niște preocupări comune.

PEȘTI
Vă faceți timp pentru diverse mondenități ca să consolidați niște relații și să vă reconfirmați un statut social să vă simțiți stăpâni pe situație. O să primiți o invitație la un eveniment care poate avea legătură și cu voi și fie un câștig în plan emoțional.

BERBEC
Se pot recupera bani, să luați și semnături dacă așteptați de multă vreme niște aprobări și o să faceți progrese pe mai multe planuri și rapid. Se poate să aflați despre o plecare în vacanță și să fie cadoul vostru de sărbători.

TAUR
Relația cu partenerul de cuplu promite să fie echilibrată și să apară cineva, dacă n-aveți cu cine să petreceți sărbătorile, că sfera partenerială e nuanțată frumos. Se va găsi cineva care să vă fie de ajutor și să vă puteți ocupa de alte lucruri urgente, presante.

GEMENI
Sunt oameni pricepuți cu care porniți la drum într-o aventură fie profesională, fie turistică și să fie reconfortant – poate din ianuarie începeți diverse. O reușită, după eforturi și așteptări, și o să vă primiți banii cuveniți și să faceți achiziții.

RAC
Se întâmplă ceva neașteptat și o să vă descoperiți o nouă pasiune, că sunteți dispuși să experimentați lucruri noi să vă îmbogățiți experiența de viață. Prezența cuiva o să fie binevenită, o să vă inspire și o să faceți niște alegeri ca să știți ce faceți de sărbători.

LEU
E posibil să aveți niște explicații cu cineva care n-a putut să vă uite și o să puteți resuscita relația, că spiritul sărbătorilor e balsamic. Vin ceva recompense, bani, bonuri valorice, o primă, un supliment financiar din particular, de undeva și o să faceți aprovizionarea.

FECIOARĂ
Voi puteți face rost de bani în plus la bugetul familiei ca să aveți pentru pregătiri, că vin musafirii, și vreți să mai și plecați pe undeva câteva zile, într-o scurtă vacanță. O problemă de familie își găsește rezolvarea și o să vă ocupați de treburi gospodărești și de reamenajări interioare.

BALANȚĂ
Încep să vină și la voi banii pe care-i așteptați și o să scăpați de grija unor plăți și a unor cumpărături, că acum aveți siguranța financiară. Răspunsul pe care-l așteptați poate sosi și viața voastră sentimentală poate lua o întorsătură fericită, dacă nu s-a întâmplat până acum.

SCORPION
Poate n-ar strica să le faceți un apropo șefilor despre bani ca să apucați să faceți și voi cumpărături, să nu le lăsați pe toate în ajun. O să reușiți să perfectați comunicarea cu partenerul de cuplu și o să rezolvați toate cheltuielile personale împreună.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica