Horoscop 15 decembrie – PEȘTI – o reușită în plan financiar și afectiv

Horoscop 15 decembrie – o zi cu elemente surpriză. O să ne bucurăm de vești bune, de prezența unor oameni și o să putem urgenta demersurile care ne-ar aduce mai repede la linia de sosire.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
Sunt câteva restanțe de care e bine să scăpați urgent ca să vă restartați din ianuarie încolo și să vă focusați doar pe proiectele noi. O să recuperați acei bani fără de care nu vă puteți deplasa în țară, în străinătate, și o să vă asigurați o vacanță de vis.

CAPRICORN
Se poate să negociați un contract și să vă bucurați de o serie de avantaje la care ați tot sperat de vreo doi ani încoace și să fie într-adevăr cu succes. O să mai luați și câte ceva prin casă, pe lângă pregătirile culinare, că simțiți nevoia de un plus de confort fizic, dar și vizual.

VĂRSĂTOR
Sunt ceva treburi mai complicate pe-acasă și o să vă descurcați și cu puțin ajutor din partea lor, sau poate plătiți o firmă specializată. Poate o să faceți un drum să luați diverse produse din provincie, să fie totul proaspăt, bio, pentru siguranță.

PEȘTI
O reușită, nu numai în plan financiar, ci și afectiv, că o să primiți bani și vine și omul pe care l-ați fi așteptat de multă vreme. Pregătiți voi o ieșire la rampă din ianuarie și o să pregătiți terenul pentru proiectul respectiv, să fie special totul.

BERBEC
Se poate să vă orientați spre un nou job care să vă aducă satisfacții profesionale și financiare și să fie stimulativ, că nu agreați monotonia. Poate vi se dă ceva suplimentar de făcut și de aici o să vină și banii, că era nevoie de ceva în plus, de buzunar.

TAUR
Un proiect demarat prin primăvară se poate finaliza în perioada asta și să culegeți roadele. Și ianuarie va fi cu recompense de tot felul. E posibil să fie ceva probleme cu locuința și să vă ocupați de reparatii, să înlocuiți piesele uzate și să faceți și o curățenie generală.

GEMENI
O să vă descurcați cu toate obligațiile, de tot felul, și o să vă luați și banii ca să puteți face achizițiile absolut necesare. Se poate să primiți un rest de bani, plus prima de Crăciun și o să aveți pentru tot răsfățul.

RAC
O să treceți în revistă toate datoriile și o să le achitați ca să nu vă treziți cu restul că nu le agreați – o să mai scoateți și din fondul de economii ca să le luați alor voștri că știți ce își doresc. O să vă asigurați că vă ajung banii pentru cadourile pe care vreți să le luați alor voștri și să aveți și cheltuială.

LEU
Poate sunteți pe picior de plecare să petreceți sărbătorile în străinătate, dar numai dacă v-ați făcut socotelile că lumea, să fiți siguri că vă ajung banii. O să faceți o selecție printre prieteni că o să vă surprindă faptul că unii nu se vor ține de cuvânt.

FECIOARĂ
O să vă puneți casa la punct ca să se simtă bine și ai voștri și musafirii, sau oricum, o să aduceți un plus de noutate, o să dați refresh interiorului. Se poate să munciți în plus și să primiți bani ca să vă puteți cumpăra tot ce v-ați propus.

BALANȚĂ
Există promisiunea de viață fericită în doi și o să vă gândiți serios la căsătorie că se îndeplinesc niște factori în sensul ăsta și vă puteți uni destinele de sărbători. Poate se reunesc rudele, părinți, nepoți, veri, cununați, ca să vă bucurați împreună de sărbători că v-ați dus dorul unii altora.

SCORPION
O să vă bucurați de susținere din partea lor, dar și a celor din jur, a prietenilor și o să vă descurcați cu toate treburile, iar cu șefii veți avea o bună comunicare. Se poate să amânați, sau chiar să contramandați o plecare, că s-au ivit niște neprevăzute – vedem.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica