O nouă zi, o nouă curte reabilitată în Orhei

Municipiul Orhei a fost martorul încă a unei transformări frumoase. Una dintre ultimele curți de bloc, de pe strada Vasile Lupu 3, a fost inaugurată, după restaurare și amenajare.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Până nu demult, aceasta avea o priveliște dezolantă: cu stradele crăpate, fără trotuare și spații de joacă și recreere. Acum, ograda a devenit un spațiu modern și confortabil pentru toți locatarii.

Tradițional, localnicii au fost felicitați de către primarul de onoare Ilan Șor și viceprimarul Valerian Cristea.

Ilan Șor a dat asigurări că proiectele de modernizare vor continua, pentru a spori confortul și calitatea vieții orheienilor.

“Modernizarea curților blocurilor din municipiul Orhei reprezintă angajamentul nostru pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, și pentru crearea unui mediu unde fiecare familie să se simtă confortabil. În calitate de primar de onoare, vă asigur că vom continua să implementăm în municipiul Orhei proiecte de dezvoltare durabilă și de îmbunătățire a accesului la servicii de calitate”, a declarat Ilan Șor.

Valerian Cristea și-a manifestat recunoștința față de muncitori, și i-a îndemnat pe locatari să protejeze rezultatul muncii lor.

“Aș vrea să mulțumesc întregii echipe implicate în acest proiect, de la arhitecți până la muncitori. Cu eforturi unite, am reușit să aducem la viață și această curte, și să oferim confort viitoarelor generații. Important este să apreciem și să păstrăm ceea ce am creat”.

Locatarii blocului și-au exprimat entuziasmul și mulțumirea față de modernizarea curții.

“Ne bucurăm că avem un loc unde copiii noștri se pot juca în siguranță și unde putem socializa cu vecinii. Mulțumim autorităților pentru această transformare frumoasă”, a împărtășit o locatară.

“Este minunat să vezi cum locul în care trăiești devine confortabil și plăcut. Suntem fericiți să avem o curte frumos amenajată, îngrijită, cu stradele asfaltate și spații de joacă”, a spus un locatar.

În perioada în care municipiul Orhei a fost condus de echipa lui Ilan Șor, au fost reabilitate și amenajate peste 100 de curți de bloc.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica