Horoscop 16 decembrie – o zodie se poate vedea cu cineva care vine de departe

Horoscop 16 decembrie – o zi de bilanț sufletesc. Mai avem puțin la dispoziție ca să refacem o relație de cuplu, de prietenie sau colegială, și o să intrăm cu totul în atmosfera sărbătorilor.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
Se poate să dați o raită pe la magazine și să vă uitați după lucrurile care știți că le plac celor dragi. O să vă socotiți banii să vă ajungă pentru toate cele. Surprizele se țin lanț și o să faceți și treabă, o să vă întâlniți cu diverse persoane care o să vă aducă zâmbetul pe buze.

CAPRICORN
O să scoateți niște bani din buzunar să luați ce aveți nevoie pentru o tratatie, dacă îi chemați pe la voi pe prieteni, și o să vă simțiți relaxați, eliberați de greutăți. Poate nu vă este clar încă cine, rude sau cu cine o să petreceți Crăciunul, Anul Nou, și urmează să aflați că este cineva care vă iubește.

VĂRSĂTOR
Le-ați fi promis ba unora, ba altora, că o să vă vedeți și o să vă faceți programul în funcție de preferințe, că poate nu o să aveți timp pentru toată lumea. Poate sosește comanda de mobilier pe care l-ați comandat să aducă un plus de culoare și prospețime la voi acasă.

PEȘTI
Poate plecați împreună cu grupul pe undeva ca să vă destindeți un pic, poate faceți o vizionare să vedeți cum arată locul de cazare din vacanța de sărbători. Poate ajungeți, în sfârșit, acolo unde v-ați dorit mai de mult și o să vă refaceți potențialul, să începeți anul cu forțe proaspete.

BERBEC
Ați putea da o fugă prin țară, pe undeva, ca să vă întâlniți cu prietenii care vă-au dus dorul și poate puneți la cale o petrecere de Crăciun sau de Anul Nou. Poate o să treceți în revistă niște târguri, expoziții ca să vă hrăniți și sufletește și să aveți resurse pentru ultimele zile ale acestui an.

TAUR
Aveți obiective mari și trebuie să vă adunați toate resursele să vă achitați întâi de toate de toate obligațiile și după aceea să dați drumul proiectelor noi. Poate se organizează o gală de sfârșit de an și o să luați și un premiu, o să primiți aplauze la scenă deschisă.

GEMENI
O să puteți recupera o relație care se cam răcise și o să vă puteți bucura de sărbători, că puteți fi împreună cu familia, cu prietenii, și că veți călători, ca să vă relaxați. Vă reușesc inițiativele de a-i mobiliza pe cei dragi să ieșiți afară, poate ajungeți pe la un târg de Crăciun sau la plimbare pur și simplu.

RAC
Poate îi strângeți pe cei dragi în jurul unei mese, poate doar la cafea, ca să puneți la punct detaliile întâlnirii de Crăciun, să știți ce are fiecare de făcut. Sunt lucruri importante de vorbit între patru ochi cu ființa iubită și o să ajungeți și la niște concluzii.

LEU
O veste bună de la cineva care zicea că nu poate veni de sărbători, dar, ca printr-o minune, o să ajungă totuși, că își dorește foarte mult să fie împreună. Ați putea repara o relație amicală și să refaceți grupul de altădată de prieteni și poate vă veți întâlni mai des în perioada asta că aveți zile libere.

FECIOARĂ
Este cineva care vrea să fieți împreună și dacă există și la voi disponibilitate sufletească o să vă încumetați la o relație în care fiecare să contribuie cu ce are mai bun. O să primiți un semn de viață de la cineva pe care-l vreți în viața voastră și o să fie, acum, de sărbători, un bun prilej să vă evaluați sentimentele

BALANȚĂ
Se strânge gașca de prieteni și dați o raită prin împrejurimi sau ajungeți chiar mai devreme, prin țară, ca să vă bucurați de oameni, de peisaje. Vi se oferă șansa de a viziona un spectacol sau să plecați într-o excursie și să revedeți niște oameni dragi.

SCORPION
O să vă puteți vedea cu cineva care vine de departe și o să puteți face cumva să petreceți câteva zile împreună până de Crăciun poate. Este o festivitate la care s-ar putea să vă faceți timp să ajungeți ca să vă încărcați bateriile pentru efortul ultimelor zile de muncă.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica