Horoscop 17 decembrie – CAPRICORN – se poate să vă dea cineva înapoi o datorie

Horoscop 17 decembrie – o zi cu de toate. O să rezolvăm pe toate căile ce ne-am propus ca să ne fie mai ușor de mâine încolo și să facem ordine în interiorul nostru, că am asta ar trebui.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
Se poate să întâlniți niște oameni deosebiți la un eveniment monden și să rămâneți conectați, să cultivați o relație. Încă mai sunt șanse să întâlniți pe cineva în drumurile voastre cu care să aveți o relație și să fiți fericiți.

CAPRICORN
Se poate să vă dea cineva înapoi o datorie și să fie acel supliment care să vă ajute să le împliniți dorințele celor dragi. O să aveți chef de plimbare, de distracție, și o să prindeți din zbor și o idee de afaceri pentru mai târziu.

VĂRSĂTOR
Inițiativele de tot felul vă reușesc și o să vă puteți deplasa ori să organizați o ieșire cu prietenii în oraș pe la evenimentele de sezon. Poate vă faceți curaj să faceți primul pas spre împăcare cu cineva care nu consideră că v-a greșit, și trebuie văzut dacă are dreptate sau nu.

PEȘTI
E lume care vă caută și o să vă încărcați sufletește, că sunt oameni care țin la voi, și aveți și voi nevoie de ei, mai ales în perioada asta. E cineva din trecut care vă dă tarcoale să vadă dacă mai sunt șanse să fiți împreună.

BERBEC
Se poate să ieșiți la o plimbare în doi și să aveți niște explicatii cu ființa iubită, ca să refaceți armonia din relația de cuplu, că vreți să fiți fericiți. Prezența cuiva o să vă scuture de toată oboseala acumulată și o să aveți alt vibe, că vă atinge la coarda sensibilă.

TAUR
Se poate să vă ocupați și de treburile familiale și de cele personale, ca să vă rămână resurse pentru activitatea profesională, de mâine încolo. Poate vă duceți la un party, la un spectacol, e ceva care vă ține în priză și vă readuce în preajma prietenilor.

GEMENI
Se poate să faceți cunoștință cu cineva cu care ați vorbit doar pe rețelele de socializare și să ieșiți la o cafea să vedeți la fața locului ce ar putea fi între voi. Cu toate că o să vă străduiți să faceți economie la bani, nu o să prea reușiți, că sunt multe de cumpărat. Vă treziți voi cu banii.

RAC
Se pare că o să aveți nevoie de un pic de odihnă ca să fiți în formă de sărbători, să vă puteți bucura de ele, că abia așteptați să vă întâlniți cu tot familia. E cineva care vă poate face fericiți, dar sunteți un pic nehotărâți – și cine știe, poate acum, de sărbători, vă decideți.

LEU
Poate faceți un consiliu de familie să puneți pe hârtie tot ce e de făcut în perioada sărbătorilor, ca să știți pe ce puneți accentul. Poate vă duceți la un spectacol sau într-o vizită ca să vă mai spălați gândurile.

FECIOARĂ
O să puteți îndrepta o situație care v-a stresat și o să stați de vorbă cu persoana respectivă ca să vă puteți repoziționa în relație. Poate mai ieșiți un pic la aer curat ca să vă reveniți după eforturile depuse și să vă reîncărcați bateriile.

BALANȚĂ
Se poate să vă dați întâlnire cu cineva care își dorește de multă vreme să vă apropiați, că există un magnetism, dar trebuie văzut pe viu ce se întâmplă. Se poate să vă treziți cu un musafir care vine cu vești bune și care vă scoate și la plimbare, să vă aerisiți.

SCORPION
E rost de plecat pe undeva în plimbare, dar o să fie mai greu să vă puneți de acord, că fiecare vrea într-o altă direcție. Supuneți la vot. Se poate să faceți shopping online ca să scăpați de niște griji și de mâine să dați zor să terminați treburile de serviciu și administrative.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica