Horoscop 18 decembrie – zodia care recuperează niște bani

Horoscop 18 decembrie – o zi cu reușite. O să facem și treabă, o să și visăm frumos la cum o să petrecem sărbătorile, cu cine și unde, ca să proiectăm filmul acestui sfârșit de an.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
O să dați de tot felul de urgente și nu o să vă lăsați până nu o să vă achitați de toate obligațiile, ca să vă eliberați de tot ce înseamnă stres. O să recuperați niște bani și mai luați diverse lucruri pentru casă, ornamente sau aparatură.

CAPRICORN
Voi aveți stare de spirit bună, energie, și o să puteți obține acele acte care așteaptă de multă vreme să fie semnate și o să vă primiți niște bani de care aveți mare nevoie. O să tot faceți drumuri ca să rezolvați diverse chestiuni care nu se pot soluționa prin telefon și o să fie cam obositor.

VĂRSĂTOR
Întrevedere cu cineva care v-a propus un business și poate intrați în negocieri ca să vă expuneți punctul de vedere, pretențiile, să nu treceți direct la treabă, în orice condiții. O să aveți de făcut niște plăți și faceți și niște achiziții ca să vă rămână cât mai puține în ajunul sărbătorilor.

PEȘTI
Apar vești bune, poate vă anunță cineva că vine la întâlnirea programată sau că v-a procurat ce i-ați cerut și o să încheiați un capitol, ca să deschideți un altul. O să vă bucurați de un plus de atenție din partea unor oameni și o să primiți și vreun cadou, ori poate e un surplus financiar.

BERBEC
Poate vi se dă ceva special de făcut și o să aveți inspirație, să faceți fix ce trebuie și să vă asigurați și banii. O să luați parte la organizarea unui spectacol, poate e o tombolă și o să aveți și voi ceva de câștigat.

TAUR
O să primiți confirmări că v-a fost rezervat locul de cazare pentru vacanță și o să vă interesați și de restul detaliilor, ca să nu vă treziți cu surprize. Se anunță succes la examene, la teste, poate vi s-a aprobat și un transfer, vouă sau copiilor.

GEMENI
Or să vă parvină acei bani pe care îi cereți cu împrumut sau pe care i-ați fi împrumutat voi cuiva mai de mult și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar. O recidivă în planul sănătății și o vizită la un medic ar rezolva problema. Totul e să vă duceți până acolo.

RAC
Se pare că o să mai lăsați de la voi ca să vă puteți înțelege și cu cei care sunt mai dificili, fie de la serviciu, fie de la voi din familie și o să fie liniște și pace, în sfârșit. O veste bună de la cineva care o să ajungă, în cele din urmă, să vă întâlniți cât de curând că și-a făcut un pic de timp.

LEU
Poate vă regăsiți pe listele de promovare și de primă de sfârșit de an și o să aveți cu ce să cumpărați ce aveți nevoie pentru sărbători. Poate o să vă îngrijiți de sănătatea celor dragi să-i duceți la un control sau să le procurați voi medicamentele.

FECIOARĂ
O să-i supravegheați pe copii, nepoți să se ocupe de lecții, sau să pregătească de serbare, sau să-i ducați la o sală de sport să se antreneze. O să vă dați peste cap să faceți rost de anumite produse, alimente și dacă nu o să reușiți o să cereți ajutorul.

BALANȚĂ
Vă preocupa în continuare amenajarea interiorului, mai luați niște decorațiuni, eliminați lucrurile care sunt de prisos și o să vă bucurați de noul confort fizic și vizual. Se oferă cineva să vă dea o mână de ajutor cu transportul și să rezolvați niște comisioane mult mai repede.

SCORPION
O să ajungeți la o înțelegere cu un angajator și o să vă lăsați pe mâna lui, iar dacă o să fiți nemulțumiți de ceva o să-i spuneți. O să vi se acorde un bonus, o primă, un cadou de Crăciun, o zi liberă, o îngăduință, ceva, cadou de sărbători.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica