Ion Chicu: “E timpul să fim și noi în “prima linie” pentru ei

Fostul premier Ion Chicu anunță ca va fi mâine, la 15:30, la protestul angajaților a două spitale, care urmează a fi comasate.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

“E timpul să fim și noi în “prima linie” pentru ei, cum au luptat ei în prima linie pentru noi! Vă îndemn să arătăm tuturor, că ne pasă de sănătatea și viața noastră! Vă îndemn să fim mâine alături de medici în fața guvernului!”, declară Ion Chicu.

Potrivit lui, spitalul de boli infecțioase “Toma Ciorbă”, a fost prima instituție medicală, care a primit pacienții cu COVID-29. Anume acolo mergeau sutele de ambulanțe cu oameni, până a deschide Centrul de triere la “Moldexpo”.

Anume medicii de acolo au riscat primii cu sănătatea și viața lor, la un moment când încă nimeni nu cunoștea ce prezintă acest virus și cum se tratează.

Acum, colectivul acestui spital încearcă să se opună tentativei de a lichida, de-facto, această instituție medicală cu o istorie de peste un veac.

Personal, ca cetătean al acestei țări, mă simt obligat moral să-i susțin pe acești Oameni în lupta lor pentru această instituție și pentru sănătatea noastră.

Din câte am aflat din presă, mâine la 15.30, colectivele ambelor spitale vizate de “reformă”, vor protesta în fața Guvernului, cerând scoaterea de pe agenda guvernării a acestei decizii periculoase și inumane.

Eu – voi fi mâine alături de ei în PMAN!

E timpul să fim și noi în “prima linie” pentru ei, cum au luptat ei în prima linie pentru noi!

Vă îndemn să arătăm tuturor, că ne pasă de sănătatea și viața noastră! Vă îndemn să fim mâine alături de medici în fața guvernului!
p.s. Nu este o acțiune politică – este un îndemn omenesc să fim alături de oamenii, care ne-au salvat în pandemie și cu multe alte ocazii, mai declară Ion Chicu.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica