Pe 23 decembrie, toate drumurile duc spre OrheiLand! Seara va fi încinsă de Irakli Pirțhalava și Antonia

Pe 23 decembrie, la ora 16:00, Republica Moldova va fi martora deschiderii sărbătorilor de iarnă în cadrul celui mai mare parc de distracții gratuit din țară – OrheiLand.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Evenimentul va avea loc într-o atmosferă magică, oferind o experiență de basm pentru toți cei prezenți. Parcul va găzdui diverse activități, inclusiv un patinoar grandios de 800 de metri, zone foto, reședința lui Moș Crăciun, animatori, circ, târgul de Crăciun și multe alte surprize.

La inițiativa filantropului Ilan Șor și a echipei sale, toate activitățile vor fi absolut gratuite, astfel încât toți doritorii să se bucure de această oportunitate unică.

Parcul de distracții OrheiLand este locul unde copiii și adulții se vor putea bucura de o varietate de atracții și activități. Patinoarul de 800 de metri va fi deschis pentru toți cei care doresc să se bucure de patinajul pe gheață. Spectacolul de circ va aduce magie și emoție în inimile celor prezenți, cu acrobații impresionante și numere de jonglerie. Zonele foto vor oferi oportunitatea de a crea amintiri de neuitat, iar reședința lui Moș Crăciun va fi locul perfect pentru ca cei mici să se întâlnească cu Moș Crăciun și să primească daruri.

Pe scenă vor evolua cei mai de vază artiști din Moldova, precum și invitați speciali de talie internațională. Printre aceștia se numără Irakli Pirțhalava, un cântăreț cunoscut pentru talentul său muzical și Antonia, o artistă inegalabilă. Aceștia vor oferi un spectacol de neuitat, plin de energie și emoție.

Astfel, nu ratați deschiderea sărbătorilor de iarnă la OrheiLand, bucurându-vă absolut gratuit magia acestei seri. Este o oportunitate unică de a petrece o seară magică alături de familie și prieteni, într-o lume de basm creată special pentru această perioadă a anului. Parcul OrheiLand va fi deschis pe toată durata sărbătorilor de iarnă, oferind o oază de distracție și bucurie pentru toți cei care îl vizitează.

Toate activitățile,ca de fiecare dată, vor fi absolut gratuite, pentru ca fiecare să se poată bucura de sărbătoare.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica