Magie sub lumina bradului de Crăciun la Jora de Mijloc: echipa lui Ilan Șor a dat start acțiunii de inaugurare a Pomilor de Crăciun în raionul Orhei

Magie sub lumina bradului de Crăciun: echipa lui Ilan Șor a dat start acțiunii de inaugurare a Pomilor de Crăciun în raionul Orhei. Comuna Jora de Mijloc – prima unde au fost aprinse luminițele

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Echipa lui Ilan Șor continuă frumoasă tradiție inițiată în 2016 – de a inaugura Pomul de Crăciun în toate localitățile din raionul Orhei. Startul acestei acțiuni așteptate cu nerăbdare, în special de către copii, a fost dat în comuna Jora de Mijloc.

Astfel, cu emoții pozitive și bucurie în inimi localnicii s-au adunat în scuarul comunei, pentru a marca începutul sărbătorilor de iarnă în mod spectaculos în patru sate ale comunei: Jora de Mijloc, Jora de Jos, Jora de Sus și Lopatna. Alături de ei a fost Moș Crăciun și Alba ca Zăpada care, cu bagheta magică, a aprins luminile colorate de pe brazii de Crăciun într-o atmosferă strălucitoare iluminată de artificii.

La toate cele patru evenimente, alături de săteni, a fost și deputatul și ex-primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber. Ea le-a mulțumit oamenilor pentru susținerea acordată în perioada în care a condus localitatea, asigurându-i în continuare de suportul echipei lui Ilan Șor.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane şi persoane dansând

„Din 2018 și până în prezent, am parcurs împreună un drum plin de succese în comuna noastră de suflet. În toată această perioadă, am simțit susținerea și căldura Dumneavoastră, fapt pentru care vă mulțumim din suflet. Suntem mândri de ceea ce am realizat împreună, ne angajăm să rămânem alături de Dumneavoastră și să vă aducem bucurie și prosperitate. Vom face tot posibilul pentru a contribui la fericirea fiecărui locuitor al comunei noastre dragi.

La mulți ani, Jora de Mijloc!”, a declarat Marina Tauber.

Noul primar ales al comunei Jora de Mijloc, Oxana Voico, a subliniat importanța păstrării și continuării proiectelor începute de echipa lui Ilan Șor, și a transmis sătenilor urări de pace, sănătate și bunăstare.

“Mulțumim echipei lui Ilan Șor pentru organizarea unei sărbători frumoase, cu Moși Crăciun și muzică, aducând astfel bucurie în inimile locuitorilor. Cei șase ani, timp în care ne-am bucurat de susținerea din partea ei, au fost foarte frumoși. Toate promisiunile făcute au fost îndeplinite. Vă doresc pace, sănătate , bunăstare și să fim fericiți împreună”, a spus Oxana Voico.

Prezentă la eveniment, Tatiana Platon, vicepreședintele raionului Orhei, i-a felicitat pe săteni cu ocazia sărbătorilor de iarnă, asigurându-i că echipa lui Ilan Șor, în ciuda obstacolelor create de guvernarea PAS, va fi mereu alături de ei, și vor continua să dezvolte infrastructura satului.

„Vă doresc un An Nou fericit, și vă asigur că, împreună cu Dumneavoastră, vom obține rezultate frumoase. Va mulțumesc pentru încrederea acordată echipei noastre, împreună vom continua să dezvoltăm acest meleag frumos. Vă asigur, orice s-ar întâmpla, vom continua să facem lucruri frumoase în localitatea Dumneavoastră”, a spsu Tatiana Platon.

La evenimentele din comuna Jora de Mijloc au fost prezenți și consilierii din cadrul Consiliului Raional: Oleg Cociug de la Partidul Renaștere și Elena Tonian, de la Partidul „Forța Alternativă și de Salvare a Moldovei”, precum și colegii acestora din consiliul local.

Fiecare inaugurare a pomilor de Crăciun în satele comunei Jora de Mijloc a fost însoțită de concerte de neuitat susținute de către Doinița Gherman, formația Lume, precum și orchestra lui Moș Crăciun.

Acțiunea de inaugurarea a brazilor de Crăciun în satele din raionul Orhei a fost lansată în 2016, la inițiativa lu Ilan Șor, fostul primar al municipiului Orhei. De atunci, în ajunul sărbătorilor de iarnă, aceasta adună împreună familii, prieteni, vecini, pentru a petrece frumos timpul și pentru a crea amintiri deosebite. În acest mod, echipa ȘOR și-a propus să promoveze unitatea și solidaritatea în localitățile din raionul Orhei și să aducă fericire în viața orheienilor.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica