Curtea de pe strada Vasile Lupu 4 din Orhei a fost reparată și amenajată cu suportul echipei lui Ilan Șor

Modernizarea unei noi curți în Orhei a fost finalizată. Curtea blocului nou renovată și amenajată de pe strada Vasile Lupu 4 a fost inaugurată în prezența primarului de onoare Ilan Șor și viceprimarului Valerian Cristea, care i-au felicitat pe locatari și le-au mulțumit pentru susținere.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Ilan Șor a vorbit cu mândrie despre transformarea municipiului Orhei, precizând că intenționează, împreună cu echipa lui, să-l facă mai atrăgător și mai prosper.

“Orașul nostru a devenit cu adevărat o bijuterie, iar fiecare nouă renovare aduce un plus de frumusețe și funcționalitate. Cred cu tărie în potențialul extraordinar al orașului nostru și în angajamentul comunității de a-l face mai prosper și atrăgător. Fiecare curte renovată, fiecare proiect implementat confirmă aceasta. Împreună vom transforma Orheiul într-o destinație de referință în Europa, care va impresiona prin progres și bunăstare”, a menționat Ilan Șor.

Viceprimarul Valerian Cristea a făcut un bilanț al proiectelor de infrastructură implementate în municipiul Orhei în ultimii opt ani, și a evidențiat impactul pozitiv asupra calității vieții orheienilor.

“Astăzi sărbătorim nu doar modernizarea acestei curți, dar mai multe realizări. Totul a început de la “Scuarul Europei”, și până în prezent am reușit să facem drumuri noi, să amenajăm spațiile verzi, să construim terenuri de joacă și sportive, să modernizăm curți. A fost un efort monumental, și sunt încântat să constat că am reușit să transformăm Orheiul într-un oraș modern, care este un model pentru toate localitățile din țara noastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul și susținerea Dumneavoastră. Mulțumesc muncitorilor, care au depus un efort imens, pentru ca orașul nostru să devină confortabil pentru toți orheienii”, a subliniat Valerian Cristea.

Bucuria și recunoștința locatarilor blocului a fost evidentă. Oamenii au apreciat calitatea lucrărilor și au mulțumit echipei lui Ilan Șor și muncitorilor pentru confort.

” În sfârșit, avem un spațiu amenajat și o atmosferă plăcută. Mă simt mândru să locuiesc aici și să am o curte atât de frumoasă chiar la ușă. Este un beneficiu imens pentru toți locatarii!”, a spus un locuitor al curții reparate.

„Lucrările efectuate nu doar îmbunătățesc aspectul estetic al curții, dar ne face viața mai confortabilă. Avem acum un spațiu plăcut pentru interacțiune, comunicare și relaxare”, a spus o locuitoare.

Programul amplu de reabilitare a curților blocurilor din Orhei a fost lansat la inițiativa primarului de onoare Ilan Șor. Până în prezent, peste 100 de ogrăzi au fost reparate și amenajate.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica