Ilan Șor: Am reușit să împiedicăm „ciuma galbenă” să preia controlul asupra raionului Orhei, pe care l-ar fi distrus

PAS și Maia Sandu nu au reușit să preia puterea în raionul Orhei, în ciuda șantajului, presiunii politice, folosirii forței fizice, înșelăciunii și măsurilor ilegale comise împotriva Partidelor ,,ȘOR” și ,,Șansă”.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Majoritatea consilierilor din Consiliul Raional Orhei au votat vineri, 22 decembrie, alegerea tehnocratului și candidatului independent Vasile Adașan în funcția de președinte de raional. Politicianul Ilan Șor a scris despre asta pe rețelele de socializare.

„Am reușit să împiedicăm să pătrundă în Orhei ciuma galbenă, care l-ar fi distrus, așa cum se întâmplă oriunde este prezentă. Îi felicit pentru acest eveniment, în primul rând, pe locuitorii orașului și raionului Orhei”, a subliniat Ilan Șor.

Ilan Șor a amintit de ilegalitățile și știrile false folosite de regimul Sandu-PAS pentru a stabili controlul politic asupra raionului Orhei.

„PAS și Maia Sandu au încercat personal să intre în clădirea Consiliului Raional Orhei pe ușa din spate. Ei le-au interzis de două ori reprezentanților Partidului ,,ȘOR” să candideze la alegerile locale, au exclus Partidul ,,Șansă” din cursa electorală cu doar două zile înainte de alegerile locale, privând astfel oamenii de posibilitatea de a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire candidatura pe care să o voteze”, a precizat politicianul.

Ilan Șor și-a exprimat încrederea că Partidul ,,Șansă” ar fi câștigat alegerile de la Orhei cu o majoritate covârșitoare, dacă ar fi avut loc o luptă politică corectă și legitimă.

„Partidul ,,Șansă” ar fi câștigat majoritatea în raionul Orhei, având în vedere sprijinul nostru și majoritatea noastră absolută și istorică de aici, câștigată în 2019. Dar PAS a recurs la minciuni, șantaj, presiune, forță fizică, pentru că doar așa mai pot „câștiga” undeva, și de aceea sunt urâți de toți orheienii și de toată țara. Și de dragul lor – orheienii noștri – am hotărât eu și echipa mea să votăm un președinte independent și apolitic în raionului Orhei, care a devenit Vasile Adașan”, a conchis Ilan Șor.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica