Horoscop 24 decembrie – GEMENI – Surprizele se țin lanț și o să vă bucurați de revederea cuiva

Horoscop 24 decembrie – o zi cu așteptări. O să ne dăm tot interesul să fie totul bun și frumos în jurul vostru, ca să intrăm în atmosfera sărbătorii de Crăciun.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
O bucurie a revederii unor oameni care înseamnă enorm pentru voi și o să refaceți legătura de altădată cu întregul familion și cu prietenii care se vor perinda și ei pe parcursul nopții. Poate a mai rămas ceva de spus și de făcut ca relația de cuplu să meargă și mai bine și veți face tot ce trebuie în noaptea aceasta.

VĂRSĂTOR
Sunt prieteni care v-au făcut promisiuni de susținere din mai multe puncte de vedere, dar nu s-au putut ține de cuvânt și o să trebuiască să vă descurcați cu toate treburile. O să vă convingeți că persoana care v-a promis că vine o va face pentru că vă iubește, și atât e tot ce contează.

PEȘTI
Se pare că sunteți invitați la masa de Crăciun la niște rude apropiate, dar o să preferați să rămâneți la voi acasă, cu ai voștri, cu familia. O să acceptați invitația pentru mâine să vă duceți la niște prieteni care v-au dus dorul.

BERBEC
Se poate să vă tot plimbați, că ați tot vorbit unul cu altul și o să aveți de ales, că ofertele curg, și chiar aveți chef de plimbare și să vă întâlniți cu lumea. O să vă pregătiți și pentru masa festivă de la miezul nopții și pentru o eventuală plecare ca să petreceți altundeva Anul Nou.

TAUR
O să mai faceți comandă online pentru diverse lucruri de care nu vă puteți lipsi și o să fie o cheltuială, dar o să merite. Poate n-ați nimerit, totuși, cadoul ideal pentru partener și mai faceți încă o încercare, dați fuga și luați altceva.

GEMENI
Surprizele se țin lanț și o să vă bucurați de revederea cuiva care nu zicea că vine și invitația de Revelion o să vă surprindă, că vă pierduserați orice speranță să plecați undeva. Se poate să aflați că vi s-a aprobat un contract, că o să începeți să lucrați imediat după sărbătorile de iarnă.

RAC
O să vă dați peste cap să iasă totul la mare artă, să vă reușească preparatele, să fie casa – bec, frumos decorată și să vă rezervați vouă un timp, să dați refresh înfățișării. Vi se lansează invitația să le faceți onoarea unor apropiați să treceți pe la ei, dar asta poate mâine.

LEU
Se poate să apară din senin cineva care să vă lumineze viața, dacă n-aveți pe nimeni, și să vă descoperiți o latură pe care n-ați avut prilejul s-o cunoașteți. Poate o să le pregătiți copiilor ceva special, o minipetrecere a lor, că le-ați tot promis-o.

FECIOARĂ
E posibil să lăsați totul și să mutați petrecerea la părinți, la rude, la o cabană, ca să fiți împreună cu cei pe care-i simțiți cel mai aproape de sufletul vostru. O să aveți parte de cadouri frumoase și emoția cea mai mare e când or să desfaca toți cei dragi cadourile de la voi.

BALANȚĂ
E posibil să vină și cineva neanunțat, dar extrem de binevenit, la masa festivă și să aflați ceva care să vă modifice traseul următoarelor zile, și destinația. O să dispuneți de niște bani ca să puteți pleca zilele astea și păstrați surpriza până la miezul nopții.

SCORPION
Pare să vă fi trecut supărările, oboseala chiar dacă mai sunt niște bani de recuperat or să vină și aceia și o să vă puteți distra cât cuprinde, zilele astea. Se poate să primiți o înștiințare că vi s-au rezolvat chestiuni mai vechi și că vă puteți lua și banii cuveniți.

SĂGETĂTOR
E animație la voi, o efervescență care vă ține în priză și o să vă întâlniți cu diverse persoane care o să aducă un plus la cutia voastră de valori, un câștig sufletesc. Poate a sosit momentul să vă faceți și vouă un cadou mai consistent și să fie răsplată pentru toată munca voastră.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Maia Sandu: Stânga Nistrului trebuie să se conformeze unor rigori ale UE. Ion Chicu: Nu trebuie să accepte nimic în mod ultimativ de la niciun străin

Maia Sandu spune că formatul de negocieri 5+2 este nefuncțional, iar miza Chișinăului este acum aducerea treptată a regiunii transnistrene în câmpul legislativ al Republicii Moldova. Șefa statului spune că regiunea din stânga Nistrului va trebui să se conformeze legislației naționale pentru a putea...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica