Un concert grandios și focuri de artificii spectaculoase în noaptea de Revelion la OrheiLand

În noaptea dintre ani, OrheiLand devine gazda celei mai tari petreceri de Revelion din întreaga țară. Cu un concert grandios, care va începe la ora 21:00, evenimentul promite să aducă bucurie, distracție și multe alte surprize pentru toți cei prezenți.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Pe scena special amenajată vor urca artiști de renume, care vor încânta publicul cu hiturile lor de succes, precum: Ionel Istrati, DoReDos, precum formația Lume și celebrul Mario Fresh, care vor aduce energie și voie bună în noaptea de Revelion.

Pentru a marca trecerea în noul an într-un mod spectaculos, focurile de artificii vor lumina cerul de la Orhei, și va oferi un spectacol impresionant. Această inițiativă generoasă vine din partea filantropului și omului de afaceri lui Ilan Șor, care dorește să ofere oaspeților o experiență de neuitat, complet gratuită.

„În noaptea dintre ani, OrheiLand va găzdui cea mai tare petrecere de Revelion din întreaga regiune. Am pregătit un concert grandios și focuri artificii spectaculoase, pentru a Vă oferi o experiență de neuitat. Vrem să aducem bucurie și distracție în viața fiecăruia și să Vă ofer un Revelion de poveste, așa că am decis să facem acest eveniment complet gratuit pentru toată lumea. Vă invit să veniți la OrheiLand și să petreceți fantastic această noapte specială. OrheiLand este un loc magic, unde distracția și voia bună sunt garantate. Vă promit că veți avea parte de momente memorabile alături de artiști talentați și de un spectacol de artificii impresionant”, a menționat Ilan Șor.

OrheiLand, unul dintre cele mai populare parcuri de distracții din regiune, se transformă într-un loc magic în noaptea de Revelion, oferind o atmosferă unică și distracție garantată pentru toți cei prezenți. Cu muzică bună, artiști talentați și un spectacol de artificii impresionant, acest eveniment promite să fie unul memorabil.

Astfel, OrheiLand devine destinația perfectă pentru cei care doresc să petreacă Revelionul într-un mod special și să se bucure de momente de neuitat alături de prieteni și familie. Cu intrarea gratuită și un program spectaculos, acest eveniment se anunță a fi unul dintre cele mai așteptate și apreciate din regiune.

Revelion de neuitat în OrheiLand: locuitorii se vor bucura de un concert grandios și de un spectaculos foc de artificii

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica