Horoscop 28 decembrie – TAUR – se adună bani în cont

Horoscop 28 decembrie – se întâmplă lucruri neașteptate și e bine să fim pe recepție că apar oportunități la care poate că nici n-am visat.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
O să vă confruntați cu diverse situații care o să vă dea de furcă, dar veți găsi soluții și se va rezolva totul ca prin minune, nu însă fără eforturi din partea voastră.

VĂRSĂTOR
Mai sunt lucruri de încheiat la serviciu și o să recuperați și bani, pe lângă salariu și prima care o fi întârziat, sau alte compensații.

PEȘTI
Aveți de lămurit niște aspecte care vă vor fi întristat sau pe care nu le-ați înțeles, pur și simplu, și vreți să vi se explice ce s-a întâmplat ca să puteți trece mai departe.

BERBEC
E undă verde la plecat în vacanță în străinătate sau doar prin țară, pe la prieteni, asta dacă nu v-ați făcut rezervare la hotel sau o pensiune.

TAUR
Se adună bani în cont că s-a găsit, în sfârșit, finanțare și o să vă puteți cumpăra ce n-ați reușit de Crăciun și să vă deplasați să petreceți revelionul altundeva.

GEMENI
O bună colaborare cu anturajul pentru ce mai aveți de făcut, în rest, că mai sunt treburi urgente, dar sunt și preocupări comune, deconectante.

RAC
Speranțe de mai bine pe toate fronturile și o să faceți rost de mai mulți bani, că abia acum se pot face plăți și să dați și voi fuga să luați ce vă mai trebuie.

LEU
Se pare că sunt diferite păreri între voi cu privire la locul în care veți petrece revelionul, față de ale partenerului de cuplu, și vedeți cum ajungeți la un numitor comun.

FECIOARA
O recunoaștere publică, poate-abia acum lumea are ochi pentru voi și o să vină și recompensele pe care le așteptați cine știe de când, că ați obosit așteptând.

BALANȚA
E momentul să aveți și mai multă grijă de voi și de ai voștri, să petreceți cu bine sărbătorile de iarnă care au mai rămas, că par să fie niște accente pe care le-ați neglijat.

SCORPION
O alinare în plan afectiv, sunt aspecte care țin de viața de cuplu care se pot regla din mers și să fie armonie în relație de aici înainte.

SĂGETĂTOR
Inițiativele vă reușesc, lumea vă recunoaște drept lider și o să vă bucurați de revederea unor oameni dragi cu care o să plecați în excursie.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica