Horoscop 2 ianuarie – VĂRSĂTOR – se anunță niște bani pe care n-ați mai apucat să-i luați

Horoscop 2 ianuarie – o zi efervescentă, încă ne dezmeticim și o să știm încotro s-o apucăm, să n-avem ezitări, că se pare că știm clar ce ne dorim pe anul ăsta.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
Pășiți cu forțe proaspete în noul an, o să aveți susținere din mai multe direcții și o să vă puteți pune planurile în aplicare, să nu v-o ia înainte concurența. O veste bună de la cineva plecat care se întoarce, sau vă cheamă să dați voi o fugă în țară, sau în străinătate.

VĂRSĂTOR
Se anunță niște bani pe care n-ați mai apucat să-i luați la sfârșitul anului și o să fie un semn bun că începeți anul cu bani în cont. Poate v-ați dat acceptul pentru o colaborare și o să vă asigurați că e ceva serios și toată lumea o să se țină de treabă.

PEȘTI
Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri și dacă o să fiți de acord, o să luați startul într-o aventură profesională care o să vă aducă succes. Vi se fac promisiuni de avansare la slujba dacă mai acceptați niște responsabilități în plus și o să aveți un statut ferm, consolidat.

BERBEC
O reușită, din eforturi cumulate, poate vi se dă câștig de cauză într-o chestiune mai veche și o să vă eliberați de un stres, că așteptarea v-a epuizat. Poate vă programați o ieșire în week-end ca să revedeți niște oameni dragi, pe care nu i-ați putut întâlni nici de Crăciun, nici de Anul Nou!

TAUR
Poate vă orientați către o investiție ca să vă protejați banii și să le asigurați celor voștri un confort sporit – poate vă luați o casă, că aveți de gând să vă căsătoriți. Aveți șanse să vă recuperați banii rămași în aer dacă dați emailuri, telefoane ca să nu se facă uitați.

GEMENI
Or să vă ia cu asalt cei care vor să lucrați împreună și să petreceți și o parte din timpul liber, la fel și o să vă alcătuiți un program în care să încapă toate activitățile. E cineva care vă scoate la plimbare în speranța că o să vă descoperiți acele armonii care să ducă la o relație.

RAC
Se poate să apară din senin un nou șef și să vă faceți cunoscute calitățile ca să vă investească, musai, cu încredere ca să faceți treabă bună împreună. Poate v-ați gândit la un proiect particular ca să mai luați niște bani în plus și să aveți un confort financiar.

LEU
E posibil să vă intre o sumă de bani și dacă da, o să vă puteți prelungi sejurul într-o stațiune sau acolo unde vă aflați, la prieteni, ca să vă puteți mișca. Sunteți în vizorul cuiva care așteaptă un moment propice să vă abordeze ca să se vadă dacă vă armonizați.

FECIOARĂ
Noutăți, oameni care vin să vă vadă, poate vă scot în oraș, vă invită prin țară, în speranța că mai aveți zile libere și ați putea da o fugă în orașul respectiv. Se poate să aterizeze piesele de mobilier sau aparatura pe care le-ați comandat înainte de Crăciun și o să aveți de lucru.

BALANŢA
Poate vă faceți timp să vă vedeți cu frați, veri, nepoți cu care n-ați apucat să stați la masa de Crăciun și o să vă bucurați de căldura familială. Poate le reamintiți în treacăt, celor care au să vă semneze acte sau să vă dea banii cuveniți, să vi-i dea odată.

SCORPION
Se insistă cu oferta de job și dacă aveți nemulțumiri la actualul serviciu, poate vă duceți, dar nu înainte de a analiza bine de tot situația. Poate vă bate gândul să plecați în străinătate și o să lucrați o vreme de acolo ca să faceți rost de bani și să căpătați experiență, vedeți.

SĂGETĂTOR
Aveți o energie suplimentară și puteți lua startul într-o nouă aventură profesională ca să vă depășiți limitele că se creionează un succes, un salt în carieră. Poate vă consultați cu familia în privința unei investiții – cine votează pentru mașină și cine pentru casă.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica