Datorită lui Ilan Șor, în sudul țării funcționează două parcuri de distracție absolut gratuite

Parcurile cu divertisment gratuit funcționează în sudul țării la inițiativa lui Ilan Șor. Acesta este un alt proiect social foarte important care vizează sprijinirea copiilor din Moldova, în special din familiile cu venituri mici.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Filantropul Ilan Șor consideră că fiecare copil, indiferent de situația financiară a părinților săi, ar trebui să aibă o copilărie fericită. Prin urmare, de această dată, s-au depus toate eforturile pentru ca copiii să aibă ocazia să vină în orașul de iarnă și să aibă o mulțime de experiențe plăcute și incitante, iar feeria de Anul Nou să dureze cât mai mult.

În Taraclia, parcul funcționează în piața centrală. Spre bucuria copiilor, aici au fost instalate mai multe tipuri de atracții: carusele, trambulină și tobogane. Teatrul «Смешен Петък» a venit în oraș pentru a uimi copiii cu piesa de Anul Nou „Pirații salvează Anul Nou”. Nu au lipsit nici personajele principale ale sărbătorii de Anul Nou: a fost construită o reședință pentru Moș Crăciun și Albă ca Zăpada, unde sunt întâmpinați oaspeții și sunt oferite cadouri dulci copiilor.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, iluminat, mulţime şi text

Primarul orașului, Veaceslav Lupov, și-a exprimat recunoștința față de Ilan Șor pentru ajutorul acordat în organizarea unui parc de distracții gratuit. „Este o oportunitate excelentă pentru copii de a se distra în această perioadă specială a anului. Ne-am dorit foarte mult să dăm această bucurie locuitorilor din Taraclia și ne bucurăm că am reușit. Parcurile de distracție gratuite sunt un loc în care copiii se pot distra, pot comunica și se pot juca”, a menționat Lupov.

În Găgăuzia, magia festivă continuă în Orășelul de Crăciun al bașcanului, la Comrat. Și aici Moș Crăciun și Albă ca Zăpada au pregătit surprize și cadouri plăcute. Copiii se vor bucura și de divertisment activ: jocuri și concursuri, spectacole ale artiștilor autonomi și alte atracții. Bașcanul Evgenia Guțul a remarcat că deschiderea unui parc de distracții gratuit este un gest minunat din partea echipei lui Ilan Șor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Ne bucurăm că le putem oferi copiilor din Găgăuzia o experiență de neuitat complet gratuit. Astfel de inițiative sunt deosebit de importante într-un moment în care copiii au nevoie de momente de bucurie pentru a-și reîncărca bateriile și a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă”, a spus bașcanul.

Direcția Generală de Învățământ din Găgăuzia a organizat excursii în Orășelul de iarnă pentru elevii a opt gimnazii. Potrivit profesorilor care i-au însoțit pe elevi, toată lumea a rămas cu o mulțime de emoții. Copiii s-au plimbat prin oraș, au făcut plimbări și au făcut poze. Toată lumea a primit câte un cadou dulce.

În Găgăuzia, Orășelul de iarnă va fi deschis până pe 13 ianuarie, iar în Taraclia până pe 15 ianuarie.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica