Horoscop 5 ianuarie – PEȘTI – vi se încredințează o funcție

Horoscop 5 ianuarie – o zi chiar frumoasă. O să apelăm la resursele interioare să facem treabă, să ne achităm de responsabilități și ne acordăm și un timp de relaxare ca să încheiem cum se cuvine sărbătorile

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
O să puteți da drumul unor proiecte care așteaptă de multă vreme să iasă la lumină, și o să vă asigurați un venit constant, că nu vreți să stați cu grija zilei de mâine. Un ochi ațintit asupra sănătății ar fi ideal, o să vă asigurați că sunteți buni-zdrăveni și că organismul nu este în pericol.

VĂRSĂTOR
O să vă scoată cineva la o plimbare, poate vă duceți la un spectacol, la un târg tradițional, ca să vă bucurați de prezența unor oameni dragi. Vă cheamă prietenii să luați parte la o aniversare, e o sindrofie și atmosfera o să fie foarte bună.

PEȘTI
Vi se încredințează o funcție și o să dați toată măsura valorii ca să vă bucurați de apreciere și de respect din partea celor care contează pentru voi. Se poate să vă treziți cu vreun bonus, ca să fie un stimulent pentru mai departe, că vă doriți, totuși, o minimă recunoaștere.

BERBEC
Poate plecați de azi într-o escapadă turistică să vă aerisiți, să uitați de stres, să vă remontați ca să dați randament și mai bun la slujbă. Poate au gânduri mari cu voi șefii, să vă trimită într-o deplasare și să pună preț pe munca voastră din ultima vreme.

TAUR
E cineva care vrea să vă scoată din casă și poate-i faceți o vizită, chiar și în alt oraș, dacă tot aveți câteva zile libere și o să fie o minivacanță pentru voi. Poate o să faceți cunoștință cu cineva care o să vă îndrăgească și de aici se poate înfiripa o frumoasă poveste de dragoste.

GEMENI
O reușită în planul comunicării cu partenerii de afaceri, că în ultima lună lucrurile au mers cam pe dos și acum se îndreaptă totul. E undă verde și la comunicare la deplasări și poate plecați pe undeva ca să vă relaxați o zi, două.

RAC
Poate vi se face o ofertă de colaborare și o să vă gândiți serios dacă să vă asociați cu niște oameni, sau să munciți doar la serviciu, ca să nu obosiți prea tare. Partenerul de cuplu are ceva să vă reproșeze, poate faptul că munciți prea mult, și o să îi acordați și lui atenția cuvenită.

LEU
E distracție la voi în familie, se poate să și plecați pe undeva, într-o stațiune de agrement, să fie toată lumea mulțumită, să rupeți monotonia. Poate v-ați propus de anul trecut niște schimbări pe acasă și o să investiți niște bani să vă luați ce trebuie.

FECIOARĂ
Sunt oameni care vor să fiți alături de ei ca să vă bucurați de un timp liber comun, să mai povestiți de-ale voastre, că sunteți cu toții sătui de muncă și iar muncă. Apare cineva care s-a lămurit că nu poate fără voi și o să vă ceară o a doua șansă, și restul depinde de voi.

BALANȚĂ
Se pare că o să stați mai bine cu banii și poate dați o fugă într-o zonă de agrement să vă bucurați de peisaje și de cei din grupul cu care o să plecați în excursie. O întâlnire cu prietenii v-ar destinde, poate îl sărbătoriți pe unul dintre voi, și o să fie distracție zilele astea.

SCORPION
E agitație la voi, aveți energie și o să faceți și treabă, dar o să vă puteți și plimba, să vă duceți la rudele, la prietenii de prin țară, ca să vă bucurați împreună de acest început de an. Sunt ceva șanse de bani și poate achitați restanțele, dacă n-ați apucat la sfârșitul anului trecut, și vă rămân și pentru un du-te-vino prin țară.

SĂGETATOR
Se poate să aveți o inițiativă de petrecut timpul liber, și finalul sărbătorilor de iarnă la munte, undeva, chiar și în altă țară, dacă aveți și anturaj cu care să vă asortați. O să faceți noi cunoștințe și o să vă bucurați de atenție din partea celor care contează pentru voi.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica