Horoscop 12 ianuarie – zodia care cheltuie bani cu cap, să-i ajungă o perioadă mai lungă

Horoscop 12 ianuarie – dezvăluiri azi. O să ne bucurăm de o serie de rezolvări poate pentru ca vom descoperi cauza unor nereușite si vom îndrepta situațiile.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
O să cheltuiți cu cap banii ca să vă ajungă pentru o perioadă mai lungă de timp, că o să mai faceți o economie după ce v-ați depășit bugetul de sărbători, că nu s-a putut altfel. O să vă îngrijiți și de voi, să vă duceți la medic, la o sală de sport, poate, la o fizioterapie să vă mai dezmorțiți.

VĂRSĂTOR
Vi se returnează banii pe care nu i-ați primit de sărbători și o să vă descurcați și cu achizițiile pentru casă și cu ieșitul la plimbare. Poate plecați de azi pe undeva. O să dați zor să puneți niște lucruri la punct ca să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani și vizibilitate.

PEȘTI
Poate contează părerea voastră și o să apăreți în public să vă faceți cunoscute ideile și să faceți efort colectiv să puneți pe roate o afacere, că e ceva care vi se potrivește. O să puteți pleca într-o vizită prin țară, să ziceți un La mulți ani, sau casă de piatră unor proaspăt căsătoriți.

BERBEC
O întâlnire cu cineva care vine cu un gând de colaborare și s-ar putea să vă convină, cu condiția să nu vă fie ocupat, deja, timpul liber. O să vă mobilizați din mers să o porniți la drum, că terminați rapid treburile de pe-acasă și vă oferiți și vouă un cadou, o relaxare.

TAUR
Vă chivernisiți banii și o să vă puteți și distra după ce faceți aprovizionarea și plătiți darile lunare, o să luați în calcul și taxele, impozitele de început de an. O invitație la cineva din altă localitate, poate e un party acolo și o să vă bucurați de atmosfera de acolo.

GEMENI
Se poate să vă asociați cu niște cunoscuți ca să plecați pe undeva și poate aveți o preocupare comună, o fi ceva deconectant și o să vă prindă bine să vă mișcați un pic, să socializați. O să apară cineva, în drumurile voastre, care o să se arate interesată de voi, persoana, ca să formați un cuplu.

RAC
O să bateți palma pentru un contract și o să dați zor să duceți totul la bun sfârșit, că nu pare să fie pe termen lung, ci un tur de forță rapid. O să vă impuneți punctul de vedere în cadrul relației de cuplu, dar decizia pe care o veți lua va fi de comun acord cu partenerul de cuplu, sau așa ar trebui.

LEU
E momentul să vă relansați, să vă etalați toate calitățile care vă recomandă pentru un job mai bine plătit și o să vă implicați trup și suflet. Apare o ofertă de lucru și dacă nu sunteți până peste cap de ocupați, o să mai acceptați o colaborare ca să vă suplimentați veniturile.

FECIOARA
Se poate să aveți mult de lucru, și la serviciu, și la școală, să aveți și treabă acasă, dar să vă achitați onorabil de toate obligațiile. E cineva care nu s-a împăcat cu gândul că v-a pierdut, că v-ați despărțit și vrea să mai încercați dacă mai există disponibilitate sufletească.

BALANȚA
O să alegeți o variantă de petrecut timpul liber în compania prietenilor ca să vă puteți destinde, că nu ați apucat să vă și odihniți. Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu ființa iubită ca să puneți niște lucruri la punct, să vă consolidați relația.

SCORPION
Se pare că o să vi se plătească niște munci din particular și o să vă fie mai ușor cu banii în perioada asta, o să fiți mai relaxați, din punct de vedere financiar. Se poate să se reunească grupul de altădată și să plecați pe undeva, că o fi un eveniment monden care să adune multă lume la un loc.

SĂGETĂTOR
Se observă resurse nebanuite la voi și o să vă luptați pentru fiecare lucru pe care vi-l doriți și o să puteți obține tot ce v-ați propus. Se poate să vă decideți instantaneu să vă angajați într-o nouă aventură profesională, sau vă rezumați la jocul pe care-l aveți ca să nu vă complicați.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

VIDEO | Vlad Filat: Reforma Justiției a dus la un dezmăț, iar scopul real al guvernării actuale a fost de a o subjuga politic

Vlad Filat declară că toată acțiunea împotriva Procurorului General Stoianoglo a fost nu doar insuflată, dar și cerută direct de Maia Sandu prin mesaje publice, prin ședințele ale CSS. Restul ce s-a întâmplat a fost executarea indicațiilor dânsei, dorindu-și un Procuror General al ei,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica