Horoscop 13 ianuarie – zodia căreia îi vor intra bani în cont

Horoscop 13 ianuarie – o zi cu răscoliri emoționale. Or să ne ia prin surprindere veștile bune și prezența oamenilor care sunt dornici să ne revadă și o să fie un regal.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
O să scoateți din banii puși deoparte ca să-i duceți pe ai voștri într-o stațiune turistică, să vă recreați un pic c-aveți nevoie de forțe proaspete pentru săptămâna care vine. Ar mai fi de recuperat niște bani, care vă pot intra și-n cursul zilei de azi, că poate avem vreun prieten datornic.

VĂRSĂTOR
Vești bune, confirmări, că vă puteți apuca de treabă că vi s-a aprobat un buget și o să chefuiți pe treaba asta, faceți o tratație că o să aveți stabilitate financiară. O să vă caute cineva care vrea să vă consultați într-o chestiune care nu mai suportă amânare și poate luați și o decizie.

PEȘTI
Poate se adună grupul și plecați împreună la odihnă să vă refaceți după o perioadă încărcată și o să vă priască sejurul cu oamenii dragi pe lângă voi. Se poate să puneți umărul la organizarea unui eveniment, poate fi și o nuntă, ca să meargă totul snur, ca la carte.

BERBEC
O să vă caute prietenii să ieșiți la plimbare, poate plecați într-o excursie și o să vă bucurați de peisaje, de confortul de la cazare și de activitățile comune. Poate o să luați parte la un concurs, se împart și premii, poate luați și voi și o să fie o atmosferă efervescentă.

TAUR
Vă așteaptă cineva și poate dați o fugă în alt oraș ca să vă revedeți, după o absență îndelungată și o să fie și ceva de sărbătorit, printre altele. Aveți o rezervă de bani din care o să vă infruptați că visați la niște daruri pe care ați dori să le faceți omului drag, alor voștri.

GEMENI
Apare acel cineva care e amator de o ieșire la cafea și o să se poată vedea dacă sunteți compatibili pentru o relație sau nu. Sunteți pregătiți pentru cheltuieli că n-o să rezistați să nu le luați celor dragi ce-și doresc.

RAC
Le-ați promis unor rude că treceți în fugă, poate, și rămâneți peste noapte dacă renunțați la vreo altă întâlnire, ca să vă odihniți plimbarea pân-acolo. Vă invită cineva la o aniversare că aveți plăcerea să ciocniți un pahar de ceva în cinstea cuiva pe care-l stimati.

LEU
O apariție – surpriză și o să petreceți mare parte din zi împreună că o să vă duceți la spectacol, la plimbare, să luați masa în oraș. E posibil să faceți cunoștință cu cineva cu care ați putea avea o relație de durată, pe viață chiar, dacă o să descoperiți puncte comune.

FECIOARĂ
O tratație la voi acasă, dacă nu cumva o să o mutați la un restaurant ca să nu mai munciți cu pregătirile și curățenia, că o fi ziua cuiva de naștere, sau altceva de serbat. Poate vă implicați în punerea în practică a unei idei, poate fi un proiect de timp liber, un concurs, un campionat, și se pare că vă pricepeți.

BALANȚA
Sunteți dornici de revăzut prieteni care v-au fost tot timpul alături, dar au fost prinși cu alte treburi și o să recuperați timpul pierdut. E cineva care vă așteaptă demult să-i faceți o vizită, dar nu s-a putut și poate abia acum faceți cumva să vă întâlniți.

Horoscop 13 ianuarie 2024 – SCORPION
Poate mai faceți o încercare să vă refăceți viața de cuplu și să fiți fericiți, de data asta, că nu mai vreți să repetați greșelile care v-au dus la despărțire. O să întâlniți într-un grup de prieteni pe cineva care e pe lungimea voastră de undă și o să continuați să vă vedeți ca să încercați o acomodare pentru o relație.

SĂGETĂTOR
O să fiți invitații de onoare la un eveniment și o să primiți elogii, poate și un premiu și o să fie un bun prilej să vă impuneți pe scara socială. O să vă gestionați în așa fel timpul liber ca să puteți ajunge și la rudele care vă așteaptă de mai demult și la prietenii care v-au tot invitat și n-ați mai ajuns la ei.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica