Bucurie fără margini pentru mai mulți copii din Orhei: micuții au primit daruri din partea lui Moș Crăciun – Ilan Șor

Echipa lui Ilan Șor continuă să îndeplinească dorințele de sărbători ale copiilor din Moldova. În ajunul Anului Nou pe stil vechi, mulți micuți din Orhei au primit cadouri din partea filantropului și omului de afaceri, în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

La repartizarea cadourilor au participat Tatiana Cociu și Cristina Cojocari. Cei mici au fost copleșiți de emoții.

De sărbători, fiecare copil are dreptul la un miracol. Tocmai de aceea Ilan Șor are grijă ca nimeni să nu rămână lipsit de atenție în această perioadă frumoasă a anului.

Multe familii din municipiul Orhei au avut un motiv de bucurie! În ajunul Anului Nou pe stil vechi, Ilan Șor le-a dăruit un sac de cadouri. LEGO, păpuși, laptop-uri, mașini, proiector video și multe dulciuri, în cadrul proiectului “Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor” nicio dorință nu rămâne neîndeplinită.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copac şi text

„Pentru mine este o bucurie imensă și o onoare să vă transmit cadourile pe care le-ați cerut. Echipa noastră se străduie să susțină generația în creștere, pentru că ea va construi viitorul țării noastre. De aceea, cu mare drag am venit la Dumneavoastră ca să vă dăruim zâmbete și să vă îndeplinim dorințele”, a spus Tatiana Cociu.

„Nu pot să descriu prin cuvinte satisfacția pe care o trăiesc atunci când văd bucuria pe fețele acestor copii. Îi mulțumim liderului nostru Ilan Șor pentru acest proiect fabulos”, a remarcat Cristina Cojocari.

Acțiunile au fost desfășurate în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”. Acesta a fost inițiat cu scopul de a îndeplini dorințele copiilor din Moldova. Peste o mie de copii din țara noastră i-au expediat scrisori lui Ilan Șor cu rugămintea de a le realiza visele.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, brad de crăciun şi text

Ilan Șor a lansat acest proiect unic în ajunul Anului Nou, ca să-i susțină pe copiii din Republica Moldova. El a decis să devină pentru ei un adevărat Moș Crăciun, care îndeplinește dorințe și vise. Copiii și părinții lor au putut să expedieze scrisori până pe 5 ianuarie.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica