Horoscop 15 ianuarie – zodia care va primi astăzi bani din mai multe surse

Horoscop 15 ianuarie – o zi a visării, ca să ne destindem mușchii corpului și ai sufletului. Avem multe de făcut, să ni le proiectăm frumos, întâi de toate, și apoi să le punem în practică.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
O să faceți progrese atât în plan personal, cât și profesional, și o să vă asigurați o constantă financiară, că vor veni bani din mai multe direcții. O să vă găsiți timp pentru preocupări extraprofesionale și o să descărcați acolo stresul acumulat, ca să dați randament bun la slujbă și peste tot.

VĂRSĂTOR
Vin de undeva niște bani și o să vă descurcați cu cheltuielile lunare ca să vă rămână ceva pentru ieșirile din weekend, pentru distracție. E o răscolire interioară, că poate ați rămas datori cuiva cu o vorbă, un gest, o promisiune și n-ați apucat să faceți ceva.

PEȘTI
O veste bună, o invitație poate pentru sfârșitul de săptămână, să plecați prin țară, în vizită la cineva, și mai rămâneți eventual o zi în plus pe acolo. Vă scoate cineva la o cafea, poate sunt chestiuni importante de povestit, de pus la punct și poate luați niște decizii.

BERBEC
Vi se recunosc niște merite și o să vă treziți cu bani, sau alt gen de răsplată, poate vi se dau niște zile libere ca să vă întoarceți cu forțe proaspete. Se poate să vi se facă o ofertă de job și să nu vă lăsați până nu bateți palma ca să vă și apucați de treabă.

TAUR
O să se vadă un salt calitativ la școală, o să treceți cu bine de examene, poate ardeți niște etape și ajungeți în alt an de studiu, că veți fi peste nivelul celorlalți. Ați putea pleca într-o excursie, la invitația cuiva, fie acum, dacă aveți concediu, fie la sfârșit de săptămână – un city break.

GEMENI
Vă pregătiți de o relansare și o să vă găsiți și asociați ca să meargă treaba mai repede și să vă rămână timp și energie să lucrați și în paralel la ceva. Poate faceți o investiție, vă luați casă pentru că vă gândiți la căsătorie, să aveți copii, dacă nu sunteți căsătoriți.

RAC
O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută și o să vă reglați de-acum încolo cu banii și o să vă puteți plăti dările lunare, taxele. O să vă consultați cu familia ca să vă puneți de acord în privința evenimentelor care vor avea loc în familia lărgită în perioada care urmează.

LEU
Se anunță o perioadă de împlinire sufletească și o să puteți ajunge și la căsătorie dacă lucrurile se petrec așa cum ați visat, că e o comunicare de la inimă la inimă. Sunteți în cărți pentru o promovare și, fie că dați concurs, fie sunteți numiți, o să fiți încântați de postură.

FECIOARĂ
Poate vi se face o ofertă de colaborare și ar fi perfect, că v-ar rotunji veniturile, și n-ati mai sta cu grija zilei de mâine, că vreți o constantă financiară. O invitație pe care o puteți onora când o să puteți ca să vă duceți la cineva care vă iubește și care vă așteaptă cine știe de când.

BALANȚĂ
Se pare că o să vă implicați într-un proiect care o să vă aducă bani și o să vă faceți planuri de călătorie, poate plecați în străinătate să vizitați diverse locuri. Se poate să vă luați lucruri noi prin casă, poate pentru că ați dat de reduceri și vreți să dați refresh interiorului.

SCORPION
Relația cu partenerul de cuplu e mult îmbunătățită, poate pentru că-i acordați credit și nu mai lăsați pe nimeni să se interpună, că doar voi doi contați. Vă pregătiți de o deplasare, poate e treabă de serviciu și o să vă descurcați cu toate manevrele pe care va trebui să le faceți.

SĂGETĂTOR
O să vă îngrijiți de voi, vă schimbați garderoba, vă duceți la o sală de sport, la SPA, mai mergeți la un spectacol, faceți ceva și pentru sufletul vostru. O să mai umblați la niște detalii ambientale, ca să arate totul mult mai bine la voi acasă, că vreți confort vizual sporit.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Maia Sandu: Stânga Nistrului trebuie să se conformeze unor rigori ale UE. Ion Chicu: Nu trebuie să accepte nimic în mod ultimativ de la niciun străin

Maia Sandu spune că formatul de negocieri 5+2 este nefuncțional, iar miza Chișinăului este acum aducerea treptată a regiunii transnistrene în câmpul legislativ al Republicii Moldova. Șefa statului spune că regiunea din stânga Nistrului va trebui să se conformeze legislației naționale pentru a putea...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica