Natalia Parasca a avut o întâlnire cu președinții OT din nordul țării: „Partidul „Renaștere” își asumă misiunea de a salva Moldova”

Natalia Parasca, liderul Partidului „Renaștere”, a condus o întâlnire cu președinții organizațiilor teritoriale din nordul țării pentru a discuta strategia politică în noul an.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Partidul se angajează să unească societatea moldovenească și să contracareze influența Maiei Sandu, PAS și integrarea europeană cu o preocupare pentru identitatea națională și securitatea țării.

„În noul an, formațiunea noastră politică are o sarcină importantă de a uni întreaga societate moldovenească pentru a salva Moldova de Maia Sandu, de PAS și de ideea de integrare europeană cu un amestec de romînezare și militarizare a țării noastre”, notează Natalia Parasca.

Fiecare filială teritorială are misiunea de a mobiliza localitățile din raionul său într-un efort de renaștere națională, subliniind perspectiva că „Lumea este mai mare decât Europa”.

„Fiecare filială teritorială are sarcina de a aduna localitățile din raionul său în jurul ideii de a renaște Moldova. Lumea este mai mare decît Europa!”, a conchis liderul partidului.

 

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica