Horoscop 18 ianuarie – zi cu câștiguri bănești pentru zodii

Horoscop 18 ianuarie – câștiguri azi. O să recuperăm bani, bunuri, onoare șifonată și o să ne fixam și mai bine obiectivele pe acest an.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
O să vă descoperiți o îndeletnicire care să vă aducă o stare de bine, să vă eliberați de tensiuni și să câștigați și bani, la o adică, dacă iese ceva bun de vândut. O să întâlniți și voi pe cineva care să se asorteze cu felul vostru de a fi și poate formați un cuplu, să vă întemeiați o familie.

VARSATOR
Poate faceți comandă online de lucruri utile și frumoase pentru casă și o să scutiți timp, ca să nu vă duceți la magazin, să nimeriți în aglomerație. Poate acum o să vă faceți programare la medic să vedeți în ce stare se afla organismul vostru să vă asigurați că sunteți buni și sănătoși.

PEȘTI
Se observă randament bun la școală, apar și rezultatele care vor fi de top și o să faceți progrese, poate treceți în altă categorie, în alt an de studiu. O să le faceți o surpriză copiilor, nepoților, poate îi duceți la o sală de sport, la un spectacol sau într-un parc de agrement.

BERBEC
Vin bani, poate e primul salariu după ce v-ați angajat undeva, sau de pe urma unei colaborări, și o să sporiti banii din cont de-acum încolo. Se poate să fie concurență pentru un post și o să vă înscrieți în cursă și se poate să și câștigați concursul.

TAUR
Vesti bune, câștiguri neașteptate și o să vă parvină niște oferte de business – vedeți dacă e convenabilă propunerea, sau e doar muncă multă, prost plătită. Poate faceți o investiție serioasă, vă luați o casă, ori poate o mașină nouă, în funcție de ce zic și ai voștri.

GEMENI
O să întâlniți pe cineva cu care o să rezonați pe mai multe paliere și o să vă bucurați de o bună înțelegere în viața de zi cu zi – și poate faceți o încercare să știți dacă sunteți compatibili. O să scoateți din banii puși deoparte să achitați un impozit, o asigurare și să scăpați o plată consistentă.

RAC
O să vă asociați cu niște oameni care știu de ce aveți nevoie și o să mergeți pe mâna lor că sunt dispuși să vă sară-n ajutor și să munciți cot la cot cu voi. Poate vă angajați și în particular să mai faceți rost de niște bani că se vor ivi niște ocazii de nerefuzat și aveți de ales.

LEU
E de lucru, poate mai mult ca de obicei, la serviciu și o să vă dați tot interesul să munciți cu elan ca să vă poată aprecia șefii și să vă și recompenseze. Se poate să vi se mulțumească pentru niște servicii făcute cândva și o să primiți un punctaj bun pentru o avansare.

FECIOARA
Vă invită cineva în străinătate ca să lucrați, sau ca să vă urmați o pasiune, niște studii și o să vă pregătiți sufletește, dar mai ales financiar. Poate primiți și ultima semnătură pe un act și o să vă puteți lua o casă, ori poate faceți o investiție care să vă sporească banii.

BALANȚA
E posibil să urgentați demersurile pentru un credit care v-ar salva dintr-o situație și v-ar netezi drumul spre succes, spre o evoluție în plan profesional. Poate se ivește ocazia să vă mutați, fie cu chirie, fie în calitate de proprietar și o să faceți consiliu de familie să vedeți ce și cum.

SCORPION
Poate abia acum o să ajungeți la o înțelegere cu partenerul de viață și o să împărțiți în mod egal responsabilitățile ca să reinstalați armonia la voi în relație. Se poate să va coopteze cineva într-un proiect de anvergură și să vă gândiți bine de tot dacă-l puteți duce la bun sfârșit.

SĂGETĂTOR
Vă intra bani, pot fi din cei de anul trecut și o să vă faceți planuri de plecat pe undeva, dacă va rămân bani după o să achitați toate darile de-nceput de an. E un proiect – cu pretenții, la serviciu și o să vă implicați, fără nicio rezervă, iar munca voastră n-o să rămână neapreciată.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Maia Sandu: Stânga Nistrului trebuie să se conformeze unor rigori ale UE. Ion Chicu: Nu trebuie să accepte nimic în mod ultimativ de la niciun străin

Maia Sandu spune că formatul de negocieri 5+2 este nefuncțional, iar miza Chișinăului este acum aducerea treptată a regiunii transnistrene în câmpul legislativ al Republicii Moldova. Șefa statului spune că regiunea din stânga Nistrului va trebui să se conformeze legislației naționale pentru a putea...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica