Horoscop 19 ianuarie – Zodia care poate lansa un proiect nou

Horoscop 19 ianuarie – o zi a surprizelor. O să ne ocupăm și de casă, de familie, și de noi, să ne împlinim o dorință, să plecăm pe undeva la odihnă, sau la distracție ca să ne refacem cheful de muncă.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
Voi aveți chef de duca la munte, la petreceri, zilele astea, poate fi și sărbătoriți pe-acolo și o să fie distracție, că ați muncit non-stop și v-o fi ajuns și vouă. O să vă ia prin surprindere vizita cuiva și o să vă faceți un program în care să-i includeți, poate, și pe prieteni că sunt multe de povestit.

VĂRSĂTOR
E cineva care vă invită prin țară, sau chiar prin lume și o să vă prindă bine să mai vedeți și altă lume ca să vă eliberați de stres. Se poate să apară cineva care vrea să vă cunoască mai bine și o să vă interesați și voi mai îndeaproape să știți ce hram poartă persoana.

PEȘTI
O să dați zor să rezolvați problemele casnice să o puteți zbura pe undeva și poate rămâneți câteva zile de relaxare, la vreo aniversare a vreunui prieten din țară. Un anturaj pe gustul vostru vă scoate la întâlnire, poate vă duceți la un spectacol, sau e un meci important și faceți galerie acolo.

BERBEC
Se poate să intrați la cheltuială pentru că vi s-a năzărit să vă duceți într-o stațiune turistică și să rămâneți și peste noapte dacă vi se pare atrăgător locul. Se poate să luați niște bani și să vă cumpărați ce aveți nevoie pentru voi și-ai voștri și să vă sărbătoriți.

TAUR
O să apară cineva care nu poate trăi fără voi, deși o fi încercat și poate recalibrați relația ca să puteți continua, dacă găsiți și voi de cuvânt. Noutăți de bun augur pentru voi, poate vă invită cineva la o reuniune mondenă și care poate fi și o rampă de lansare pentru voi pe scena socială.

GEMENI
O să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni și poate petreceți o zi, două împreună pe undeva, ca să povestiți ce ați mai făcut și ce puneți la cale, ce proiecte aveți. Poate vi se propune ceva nou de lucru și de aici o să vină și banii că se vor găsi investitori.

RAC
Se întrevede o reușită după mai multe încercări și o să intrați într-o altă ligă profesională, și fără să dați concurs – munca voastră va recomanda. Sunteți dispuși ca de obicei, să mai lăsați de la voi în relația cu partenerul de cuplu și lucrurile o să capete culoare, o să fie revigorant.

LEU
E mult de lucru la serviciu, dar o să meargă totul strună că aveți putere de muncă și e ceva la care excelati și o să vi se mulțumească. Poate vă invită cineva într-o minivacanță prin țară, pe afară și o să vă faceți timp mâine, poimâine.

FECIOARA
Se poate să vi se propună ceva de lucru în particular și o să vă descurcați mai bine cu banii, că o să aveți mai multe cheltuieli în perioada care urmează. E cineva care încearcă să trezească niște sentimente care s-or fi stins la un moment dat și o să faceți și voi o evaluare a sentimentelor.

BALANȚA
Poate vi se aprobă un împrumut, ca să dați avansul pentru o casă, ori poate mai aveți de plătit taxe școlare și alte lucruri obligatorii. Se poate să vă întoarcă cineva un gest frumos și să fie o surpriză, că n-ați crezut că o să conteze gestul.

SCORPION
Cineva care v-a promis mai de mult că v-ajută o să o facă și va fi un sprijin în plan profesional, poate fi un nou job. Se poate să luați o decizie referitoare la relația partenerială și poate vă căsătoriți.

SAGETATOR
Se poate să lansați la apă proiecte noi și totodată să vă îngrijiți mai mult, să vă acordați un timp de respiro, să vă cumpărați o garderobă nouă, să vă tundeți altfel. Se poate să dați curs unei invitații să plecați într-o excursie și să petreceți 2, 3 zile departe de aglomerație și să vă distrați.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Maia Sandu: Stânga Nistrului trebuie să se conformeze unor rigori ale UE. Ion Chicu: Nu trebuie să accepte nimic în mod ultimativ de la niciun străin

Maia Sandu spune că formatul de negocieri 5+2 este nefuncțional, iar miza Chișinăului este acum aducerea treptată a regiunii transnistrene în câmpul legislativ al Republicii Moldova. Șefa statului spune că regiunea din stânga Nistrului va trebui să se conformeze legislației naționale pentru a putea...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica