Horoscop 21 ianuarie – zodia în viața căreia apare o persoană importantă

Horoscop 21 ianuarie – o zi reușită. o să ne bucurăm de vești bune, de prezențe agreabile și o să petrecem cat mai mult timp cu prietenii și cu noile cunoștințe pe care o să ni le facem.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

VĂRSĂTOR
E cineva care vrea de multă vreme să vă întâlnească și o să vă scoată la cafea să vadă în ce măsură vă asortați ca să existe posibilitatea unei relații. Se poate să ajungeți la un târg, o expoziție, la un concert și să trăiți o emoție intensă, ceva care vă poate schimba – cu totul – starea interioară – de bine.

PEȘTI
O să dați curs invitației la o aniversare, o zi de naștere, de căsătorie poate și o să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, că poate nu v-ați fi văzut cine știe de când. O să vă faceți noi prieteni, cu care ați putea încropi o colaborare la o adică și o să fie un câștig pentru toată lumea.

BERBEC
E cineva care și-a pus toate speranțele în ajutorul vostru și o să vă dați peste cap să nu o dezamăgiți pe această persoană și să fie o foarte bună colaborare. E un grup care vă scoate la plimbare și o să vă întoarceți până la noapte că e doar un dus-întors, din scurt așa.

TAUR
O să vă bucurați de vizita unor prieteni care or fi în trecere prin oraș, prin cartier și o să puneți la cale un eveniment care va avea loc în scurt timp. Se poate să vă pregătiți de examene, sau aveți altceva de pregătit pentru școală și o să vă și deplasați, probabil în țară, în afară.

GEMENI
O prezență dorită, plăcută, și ziua voastră o să arate altfel că aveți multe de povestit, de împărtășit și o să umpleți golul sufletesc, o să vă completați frumos. O să vă invite cineva la un prânz, o cină în oraș și o să vă bucurați de vești bune, poate că veți avea niște preocupări comune.

RAC
Puteți ajunge la o reuniune amicală programată cu ceva timp în urmă și o să vă asigurați că vin și cei cu care vă înțelegeți cel mai bine. Se poate să faceți cunoștință cu niște oameni care o să facă parte din proiectele în care o să vă implicați.

LEU
O să vă încercați curiozitatea cu privire la un sector de viață pe care l-ați putea explora – poate descoperiți un hobby și o să vă petreceți timpul liber acolo, în compania unor persoane agreabile. Apare o persoană importantă în viața voastră și poate faceți cumva să vă armonizați, că e de viitor, persoană.

FECIOARĂ
Poate apare acel cineva care vine din străinătate și o să vă evaluați șansele de a fi împreună că intenții serioase sunt la mijloc. Vi se face curte să ajungeți la un party prin țară, pe undeva și n-o să ziceți nu că e cineva care contează pentru voi.

BALANȚĂ
O să întâlniți în drumurile voastre pe cineva care se va apropia din ce în ce de voi că există o atracție, dar așteaptă să răspundeți și voi gesturilor acestei persoane. O să cheltuiți din fondurile secrete ca să le faceți o surpriză alor voștri și o să aprecieze tot ce faceți pentru ei.

SCORPION
Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și să i-o și comunicați partenerului la capătul unui tête-à-tête, că ați ajuns la niște concluzii clare. Poate prindeți din zbor un pont despre un job care v-ar avantaja, și pe care n-ați vrea să-l ratați.

SĂGETĂTOR
Apare un domeniu față de care o să simțiți fascinație și poate deveni o preocupare permanentă că o să descoperiți că vă place foarte mult. E posibil să vi se prezinte o persoană care se mulează pe felul vostru de a fi și o să vreți să cultivați această relație.

CAPRICORN
Poate luați o decizie spontană să ajungeți într-o stațiune de agrement ca să petreceți câteva ore în compania unor localnici la care țineți foarte mult. Se poate să vă treziți cu o vizită, dacă nu sunteți plecați pe undeva și să vă facă plăcere să împărtășiți amintiri de neuitat.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica