Horoscop 30 ianuarie – par să vină niște bani în plus pentru Berbeci

Horoscop 30 ianuarie – o zi echilibrată. O să luăm în serios toate atenționarile, să ne facem temele ca lumea, să avansăm cu proiectele la serviciu, dar și cu cele de viața personală, să fim bine cu toate.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

VĂRSĂTOR
O să primiți ajutor din partea unor oameni care vă apreciază și o să vă rămână timp și pentru voi, că ați muncit destul și meritați o mică pauză. E un moment de succes în plan personal, o realizare în familie și o să faceți și o tratație pe tema asta. Poate v-ați mutat altundeva.

PEȘTI
Poate vă asociați cu niște parteneri de afaceri să lucrați pe o perioadă scurtă de timp, să vedeți cum merge, după care mai vedeți. O să aveți o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu și o să vă puneți de acord în anumite privințe, că până acum nu reușiserăți.

BERBEC
O să dați drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasă o să mai faceți una, alta, să faceți casa lumină, să fie și frumos și confortabil la voi acasă. Par să vină de undeva niște bani în plus și o să faceți niște achiziții, dacă nu cumva o să păstrați banii pentru o investiție serioasă.

TAUR
Se poate să descoperiți o nouă sursă de bani și o să vă implicați cu totul în proiectul respectiv ca să nu duceți lipsă de bani, că ați ridicat ștacheta și trebuie să țineți pasul. Poate aveți în vedere o escapadă turistică la sfârșit de săptămână și faceți o rezervare, sau poate vă duceți la cineva în vizită.

GEMENI
O să faceți o selecție că ați primit, probabil, câteva oferte de colaborare și o să alegeți pe cea mai avantajoasă ca bani și ca efort pe care o să-l depuneți. O să încercați lucruri noi, poate un hobby care să vă pună creativitatea în mișcare și să aveți un moral mult mai bun.

RAC
E momentul să ieșiți la socializare, să vă faceți noi relații, cunoștințe, să lărgiți aria de influență, să aveți mai multă popularitate. O să vă lăsați cooptați într-o activitate care poate aduce beneficii unor oameni aflați într-o situație delicată – poate sunt bolnavi.

LEU
O să fiți expeditivi cu treburile de orice fel ca să vă puteți ocupa și de voi, să ieșiți, pe cât posibil, la un spectacol, într-o plimbare, să vă recreați. Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor niște bani în plus, un proiect nou sau aparatură cu care să faceți performanță.

FECIOARA
Noi provocări care să vă țină în priză și să faceți lucruri care să conteze la cartea voastră de vizită, că o să vă depășiți pe voi înșivă. O să aflați ceva care să vă ofere o pistă de relansare pe scena profesională, în carieră.

BALANȚA
Se poate să începeți o activitate de grup și să puneți mult suflet că e ceva care vă place și prin care să vă puteți face și mai cunoscuți. O să întâlniți și voi omul potrivit și o să învățați să trăiți frumos în formula de doi.

SCORPION
O să faceți rost de bani dintr-o sursă colaterală, dar nu e exclus să vă propună cineva un alt job, ca să mai experimentați și altceva. Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu pentru că v-ați maturizat, sau mai bine zis relația a ajuns la maturitate.

SĂGETĂTOR
Se poate să se diversifice activitatea de la slujbă și să vă implicați în toate segmentele unui proiect și o să vedeți că recompensele nu vor înceta să apară. O să mai cheltuiți niște bani cu casa, poate pentru că le luați mobilier copiilor, le amenajați o cameră de studiu.

CAPRICORN
Sunteți prinși cu multe treburi, dar nu vreți să vă pierdeți concentrarea de pe cel mai important proiect care vă asigură și stabilitatea financiară. Faceți moneturarul și vedeți ce rate, facturi, taxe aveți pe listă, ca să păstrați ceva mărunțis pentru distracție.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Richard Grenell o acuză pe Angela Merkel pentru războaiele din Ucraina și Gaza

Confidentul de multă vreme a lui Trump, Richard Grenell, o critică aspru pe fosta cancelară Angela Merkel: politicile ei au contribuit la escaladarea în Ucraina și Orientul Mijlociu, scrie Berliner Zeitung Fostul ambasador al SUA în Germania, Richard Grenell, dă vina pe fostul cancelar Angela Merkel...

Liderii Partidului ”Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev

Astăzi, liderii Partidului „Renaștere” din Moldova, împreună cu colegii lor bulgari, au depus flori la două locuri istorice semnificative: memorialul Șipca și monumentul lui Hristo Botev. Această acțiune simbolică a adus în prim-plan legătura profundă între popoarele moldovean și bulgar, legătură întărită de evenimente istorice...

Viktor Orban şi deputaţii din partidul său au refuzat să-i aducă un omagiu lui Aleksei Navalnîi în parlament

Premierul ungar Viktor Orban şi deputaţii din coaliţia sa au refuzat să-i aducă un omagiu luni liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit într-o colonie penitenciară arctică pe 16 februarie, relatează AFP. În momentul în care un deputat al opoziţiei a cerut un minut...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica