Conducerea Partidului ”Renaștere” invită toate forțele de opoziție să iasă în fața Parlamentului pe 1 februarie pentru a protesta împotriva regimului PAS

Conducerea Partidului ”Renaștere” invită toate forțele de opoziție să iese în fața Parlamentului pe 1 februarie pentru a protesta împotriva regimului ”galben” din țară.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

”Astăzi aș dori să mă adresez tuturor forțelor politice de opoziție. S-ar putea să avem opinii diferite cu privire la multe probleme, dar astăzi nu aceasta nu contează. Vedem cum Maia Sandu și PAS duc țara către un dezastru economic și șoc social. Regimul ”galben” ne-a dus la o creștere de 4 ori a prețului la gaze, la o creștere de 3 ori a șomajului și la o creștere de 2 ori a migrației. Înțelegem că Maia Sandu și PAS distrug sistematic opoziția, ne limitează libertatea de exprimare și ne privează de drepturile civile. Și avem o singură șansă să oprim această nelegiuire flagrantă – trebuie să ne unim.” – a îndemnat forțele politice președinta Partidului Politic ”Renaștere” Natalia Parasca.

Deputatul al Parlamentului și membrul Biroului Partidului Politic Vasile Bolea a adăugat că interesele noastre nu sunt reprezentate corespunzător și acest lucru ne dă dreptul să ne arătăm dezacordul.

”Vrem să atragem atenția asupra problemelor și haosului pe care îl avem de 3 ani la guvernare și să cerem schimbări. Este datoria noastră să fim vocali și să ne implicăm în modelarea viitorului țării noastre. Cu toții suntem responsabili pentru binele Republicii Moldova.” a subliniat Bolea.

„PAS transformă Moldova întro bază militară NATO . PAS este partidul războiului, care dorește să aducă războiul pe pămîntul nostru. Noi ca partidul păcii, Partidul Politic ”Renaștere” invităm toate partidele politice fără steaguri să se alăture protestului și să spună un ferm NU lui PAS.” a îndemnat Deputatul al Parlamentului și membrul Biroului Partidului Politic ”Renaștere” Alexandr Nesterovschi.

„PAS folosește toate pîrghiile pentru a face presiuni asupra opoziției, au introdus cenzura în mass-media, au dezbinat Biserica Ortodoxă. 80% dintre cetățenii care părăsesc țara este populația tînără activă care nu se va mai întoarce niciodată în țară. Trebuie să acționăm, să luptăm pentru drepturile și libertatea noastră! Pot lupta cu un partid politic, dar nu pot face față întregui popor!”, a concluzionat membrul Biroului Partidului Politic ”Renaștere” Iuri Vitneaski.

Partidul ”Renaștere” îi așteaptă pe toți cetățenii interesați să se unească sub sloganul „Moldova fără PAS, Moldova fără Sandu!” pe 1 februarie, la ora 10:00, în fața Parlamentului.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica