Vlad Filat: Președinția este ocupată de un om care atacă moldovenii și distruge Moldova

Vlad Filat, președintele PLDM constată că Maia Sandu a adus fermierii moldoveni, împreună cu tot sectorul agrar al Republicii Moldova, pe marginea prăpastiei.

Anume Maia Sandu, nu subordonații ei – Grosu, Recean, Bolea și ceilalți. Pentru că toți cei 63 deputați ai PAS, precum și toți miniștrii din guvernul PAS, au fost aleși exclusiv de Maia Sandu.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Toți ei au ajuns în birouri cu acceptul Maiei Sandu. Și oricine pierde încrederea Maiei Sandu – eliberează biroul imediat. În 2020 și 2021 oamenii au ales-o pe Maia Sandu.

Iar Maia Sandu și-a ales subalternii prin care controlează total Președinția, Parlamentul și Guvernul.

Declarațiile despre faptul că sectorul agrar nu mai este cel mai important domeniu al economiei naționale demonstrează cât de rătăcită este Maia Sandu. Ea se referă la sectoare și este indiferentă față de oameni. Ea nu înțelege că fiecare declarație și fiecare decizie a Președintelui țării trebuie să ajute oamenii, nu să le distrugă viața, mai declară Vlad Filat.

Astăzi Republica Moldova nu are Președinte. Astăzi Președinția este ocupată de un om care atacă moldovenii și distruge Moldova.

Doamna Sandu! Sectorul agrar al Republicii Moldova nu este doar despre producția alimentară și despre securitatea alimentară a țării. Sectorul agrar nu este doar despre lucruri neînsuflețite. Sectorul agrar este mai întâi de toate despre oamenii care activează în acest domeniu. Oameni, care își fac zilnic munca și Dvs. sunteți obligată să le apărați atât dreptul la muncă, cât și dreptul să trăiască decent din această muncă. Sectorul agrar este despre oamenii care își fac cinstit munca, spre deosebire de cei de la guvernare. declară Vlad Filat.

Stimați fermieri, nu credeți minciunile că țara nu vă poate apăra și ajuta.
Republica Moldova vă poate apăra și ajuta. Maia Sandu și camarila ei NU POT și NU VOR să vă apere și ajute, pentru că sunt incompetenți și iresponsabili.

Maiei Sandu nu-i pasă de oameni; nu-i pasă de prezentul Moldovei, și mai puțin de viitorul ei. Ei îi pasă de cei care o servesc.

În realitate, astăzi Moldova este mult mai săracă decât a fost când Maia Sandu și-a început mandatul și, din păcate, Moldova va fi și mai săracă la sfârșitul acestui an. Maia Sandu și PAS au stors Moldova la propriu. Au stors-o în interes de partid, pentru binele lor personal.

Protestul fermierilor este motivat. Mult mai motivat decât tot ce a făcut Maia Sandu în calitatea de Președintă a RM.

Vine timpul să întoarcem țara oamenilor obișnuiți, celor care într-adevăr muncesc, celor care o hrănesc, o construiesc și o dezvoltă, mai spune Vlad Filat, președintele PLDM.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica