Horoscop 21 februarie – apare o reușită după lungi așteptări, vin și bani pentru o zodie

Horoscop 21 februarie – o zi cu dezvăluiri. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi așteptat, și poate și noi vom fi în situația de a face unele mărturisiri forțați de împrejurări.

PEȘTI
Se poate să primiți o ofertă de lucru, și dacă vreți să vă schimbați serviciul, tocmai bine, dar vă asigurați mai întâi că este cineva serios care o să vă și plătească.
Poate o să recuperați niște bani ca să vă puteți plăti ratele, facturile, taxele, impozitele și să vedeți cu ce mai rămâneți.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

BERBEC
O să vă dați întâlnire cu prietenii ca să puneți la cale un eveniment, poate o petrecere la sfârșit de săptămână sau o plecare în excursie.
Sunteți pe punctul de a face un salt calitativ în meserie, dar este musai să terminați proiectele mai vechi.

TAUR
Sunt acte de semnat și o să obțineți online tot ce aveți nevoie ca să nu mai bateți drumurile și să avansați cu demersurile de tot felul.
Se pare că o să vă asociați cu niște oameni care vor să puneți cu toții umărul la un obiectiv care poate fi în folosul celor defavorizați.

GEMENI
Apare o reușită după lungi așteptări, vin și bani și o să munciți cu alt elan, că știți că sunteți apreciați, nu invizibili, ca până acum.
Sunteți prinși cu multe treburi și o să le duceți pe toate la bun sfârșit, ca să vă apucați de altele și să aveți banii asigurați.

RAC
Ies la iveală niște aspecte care s-ar putea să vă pună pe gânduri, că s-au înțeles greșit niște lucruri și o să mai remediați câte ceva pe ici, pe colo.
Se poate să treacă diseară cineva pe la voi și să primiți și ceva în dar, poate fi chiar un motiv special, vreo reușită la sărbătorit.

LEU
Se poate să vă înțelegeți mult mai bine cu șefii, să aveți de lucru și în paralel și să primiți și recompense, bani, bonuri valorice și vreo funcție.
Relația cu partenerul de cuplu este mai degajată, că a trecut perioada cu munca multă contra cronometru.

FECIOARA
Se poate să dați de capăt unei chestiuni mai vechi, poate un proces, și o să-l câștigați, în sfârșit, că aveți dovezi, argumente și vă recuperați bani, bunuri.
Se poate să luați acei bani pe care i-ați cerut, dar pe care nu vi i-au putut da din diverse motive.

BALANȚA
Sunt niște treburi pe acasă pe care va trebui să le rezolvați ca să puteți pleca liniștiți în weekend prin țară sau în străinătate.
O să apară acel cineva care v-a lipsit și să ștergeți cu buretele neînțelegerile, să fiți din nou împreună.

SCORPION
Apar noutăți, este cineva care simte că puteți forma un cuplu și o să vă convingă, speră, să vă încercați șansele într-o relație – dacă și voi consimțiți la așa ceva.
Se poate să începeți o viață nouă, să vă luați casă sau să vă gândiți la o extensie, să mai construiți un etaj.

SĂGETĂTOR
Este posibil să vă caute cineva din trecutul sentimental și să-i spuneți ce ați simțit în perioada cât ați stat separați, dacă o mai vreți pe această persoană în viața voastră sau nu.
O să puteți rezolva niște probleme legate de școală, de examene, poate vă duceți la un interviu, luați o bursă.

CAPRICORN
O să vă cheme cineva la o discuție de principiu despre un proiect care v-ar aduce stabilitate financiară, dar va fi cu multă muncă.
Vă scoate cineva la cafea ca să ia pulsul relației, poate sunt și niște urgențe de luat în discuție spre a fi rezolvate.

VĂRSĂTOR
O idee ingenioasă, și o să o puteți pune în practică, să vă și apucați de treabă, pe cât posibil.
Ofertele de colaborare curg și trebuie văzut dacă e vremea care merită într-adevăr să luați totul și să vă apucați de ea.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica