Deputatul Vasile Bolea mulțumește partidului ”Възраждане” din Bulgaria pentru încredere: ”Este un moment important pentru noi”

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al partidului ”Renaștere”, a discutat cu reprezentanții partidului „Възраждане” din Bulgaria despre modalitățile de consolidare a colaborării și de promovare a valorilor comune între cele două organizații politice.

În urma discuțiilor intense și a negocierilor, a fost semnat un acord de colaborare între partidul ”Renaștere” și partidul „Възраждане”, deschizând astfel calea către o cooperare mai strânsă și mai eficientă între cele două organizații. Acest acord reflectă angajamentul ambelor părți de a lucra împreună pentru promovarea principiilor democratice, a drepturilor omului și pentru contribuirea la crearea unei societăți mai echitabile și mai prospere.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

„Este un moment important pentru echipa noastră din cadrul partidului ”Renaștere”. Prin colaborarea cu partidul „Възраждане”, suntem hotărâți să aducem schimbări pozitive în societatea noastră și să promovăm valorile fundamentale care ne unesc”, a declarat Vasile Bolea.

Partidele implicate își propun să lucreze transparent, cu integritate și respect reciproc, având ca obiectiv consolidarea legăturilor dintre comunitățile lor și promovarea unui dialog deschis și constructiv. Prin eforturile comune, Vasile Bolea a anunțat că se dorește realizarea unor progrese majore în beneficiul cetățenilor din Moldova și Bulgaria.

La final, deputatul a adus mulțumiri partidului „Възраждане” pentru încrederea acordată și a declarat că împreună cu echipa partidului ”Renaștere” se arată nerăbdători să vadă rezultatele acestei colaborări și să lucreze împreună pentru un viitor mai bun și mai prosper pentru ambele țări.

”Ne angajăm să lucrăm împreună în spiritul transparenței, integrității și respectului reciproc. Vom depune toate eforturile necesare pentru a consolida legăturile dintre comunitățile noastre și pentru a promova un dialog deschis și constructiv. Sunt nerăbdător să văd rezultatele acestei colaborări și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun. Mulțumim partidului ”Възраждане” pentru încrederea acordată. Împreună vom face lucruri minunate!”, a scris deputatul.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica