Horoscop 4 martie – SCORPION – apar bani și o să vă asigurați că sunt suficienți

Horoscop 4 martie – o zi cu neprevăzut. O să fim pe fază, să sperăm, ca să ne oferim șansa de a face lucrurile pe care ni le dorim cu ardoare și să nu tratăm totul cu indiferență.

PEȘTI
O să fiți ocupați până peste cap cu tot felul de treburi și o să vă descurcați, poate și cu puțin ajutor din partea celor care țin la voi și vă apreciază – se poate să începeți lucruri noi.
Poate o să faceți niște achiziții și pentru casă, dar și pentru voi, poate faceți o schimbare de look și o să fiți mai fresh.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

BERBEC
Poate organizați o acțiune în care cooptați mai multă lume ca să obțineți profit și să vă asigurați un loc mai la vedere într-o galerie a oamenilor valoroși.
E momentul unei schimbări radicale și o să vă puneți toate resursele și fizice și emoționale la bătaie ca să iasă ceva de calitate extra.

TAUR
O să puteți recupera niște bani, dar e de insistat că or să se cam eschiveze cei care vă datorează bani, dar nici nu trebuie să vă lăsați intimidați că ar fi păcat.
Se prea poate să vă tenteze cineva cu un job și să fie convenabil, că or să fie mai mulți bani.

GEMENI
Se poate să întâlniți într-un grup, undeva, o persoană care să vi se potrivească și să se ajungă și la căsătorie până anul viitor, dacă nu aveți partener de viață.
Poate dați drumul unei afaceri care să vă rotunjească veniturile și să vă bucurați și de succes.

RAC
Se poate să faceți o achiziție de valoare pentru casă, dacă nu cumva dați avansul pentru o locuință ca să vă simțiți în largul vostru acasă, că aveți nevoie de un loc al vostru.
Vin bani, și o să vă puteți plăti dările, să cumpărați și lucrurile suplimentare pentru care nu aveați – în ultima vreme – suficienți bani.

LEU
Se întrevede un succes în carieră și ar fi bine să nu-l ratați, că nu se întrevede o alta conjunctura dincolo de luna iunie – așa că profitați la maximum de combinațiile de pe cer.
O să vă puteți împăca cu acea persoană care e totul pentru voi, dar cu care ați tot avut unele neînțelegeri și e prea valoroasă persoană ca să o lăsați să plece din viața voastră.

FECIOARA
O să trebuiască să le dați de capăt unor chestiuni care v-au stresat de o bună bucată de vreme și o să puteți avansa cu lucrurile de care aveți mare nevoie.
Ați putea relua o relație de cuplu, și să evitați greșelile din trecut ca să vă puteți și înțelege, că au tot fost reproșuri de ambele părți.

BALANȚA
O să puteți desfășura o preocupare de grup și să fie un câștig, să extindeți aria de influență și să deveniți și mai activi într-un domeniu care vă place.
Se poate să vă atașați și voi de cineva care se va dovedi a fi persoana potrivită pentru o relație serioasă de cuplu.

SCORPION
Apar bani și o să vă asigurați că sunt suficienți ca să vă plătiți ratele, facturile, taxele și alte neprevăzute, pe lângă cheltuielile lunare, obligatorii.
O să vi se facă o ofertă de colaborare și dacă nu sunteți până peste cap cu restul treburilor o să vă lăsați convinși.

SĂGETĂTOR
Întrevedere cu cineva care vă investește cu încredere ca să ocupați o funcție, să coordonați o activitate ca să fie totul la superlativ.
Se poate să primiți ceva în dar, sau niște bani cu care să vă luați acele lucruri care vă fac plăcere, sau să ieșiți cu cineva la masă.

CAPRICORN
O să dați drumul unui proiect la care or să mai pună și alții umărul și o să primiți aprecieri la scenă deschisă, că se vinde bine, și-au găsit cumpărătorii, produsele respective.
Poate o să le cereți șefilor niște suplimente salariale și niște aparate noi.

VĂRSĂTOR
Încep să se rezolve chestiuni mai vechi care v-au dat, serios, de furcă și vă puteți duce la bun sfârșit un vis mai vechi ca să nu vi se recunoască și vouă meritele.
O să ieșiți cu prietenii pe la mondenități și o să vă mai faceți niște relații, fie personale, fie de afaceri, că e nevoie de un sprijin.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica