Horoscop 20 martie – TAUR – Vi se împlinesc niște așteptări

Horoscop 20 martie – O zi cu noutăți. O să dăm drumul inițiativelor ca să ne punem mintea la contribuție, o să punem și suflet și rețeta va fi completă.

BERBEC
O să dați drumul proiectelor noi și o să vă străduiți să țineți pasul cu evenimentele ca să vă asigurați o evoluție rapidă, căci succesul e pe aproape.
Vin bani pe care i-ați putea depune în cont, pe lângă ceilalți, ca să adunați suma de care aveți nevoie în concediu.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

TAUR
Vi se împlinesc niște așteptări și n-o să lăsați să treacă o șansă pe lângă voi, că aveți resurse nebanuite pe care le puteți scoate la iveală cât mai repede cu putință.
O să primiți ajutor din partea unor oameni care țin la voi și o să vă descurcați cu restul treburilor, deloc puține pe care le mai aveți pe cap.

GEMENI
O să se găsească o formă de recompensă pentru ce ați muncit, poate e o primă, sau poate un voucher, un bilet de vacanță, măcar pentru un city break.
E un grup care o să vă absoarbă ca să luați parte la organizarea unui eveniment care o să vă pună și pe voi în valoare, cumva.

RAC
Vi se face o surpriză și aflați unde o să vă petreceți vacanța de Paște, ori poate cea de vară, că ați lansat dorința de a vă afla într-o stațiune exotică.
Munca voastră nu o să rămână nerasplatită, și o să vă treziți cu o funcție, cu ceva care compensează efortul depus.

LEU
Se poate să primiți un accept, să începeți munca la noul loc de muncă, să vă lansați pe o nouă orbită profesională că aveți multe de spus și de făcut.
O să vă răsfațe cineva, poate o să primiți un cadou, vi se fac și oferte de colaborare și o să aveți de unde să alegeți.

FECIOARA
Sunt lucruri importante de pus la punct, acte de semnat, poate le-ați făcut niște promisiuni unor oameni și vreți să vă țineți de cuvânt că sunteți paroliști din fire.
Poate plecați în weekend pe undeva, în plimbare, în vizită și puneți țara la cale.

BALANȚA
O să vă alăturați unui grup ca să desfășurați o activitate care să vă destindă și să strângeți, totodată, relațiile cu membrii acestei echipe ca să fie cu folos și pe mai departe.
O reușită în sfera comunicării cu șefii și o să vă bucurați de niște privilegii pentru că, în sfârșit, vă apreciază.

SCORPION
Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună un job și poate mai sunt și altele pe care le țineți în stand by ca să vedeți care e cea mai avantajoasă.
Poate se așteaptă un răspuns de la voi – că ați avut suficient timp de gândire și trebuie spus dacă relația merge mai departe, sau nu.

SĂGETĂTOR
O să fie, din nou, ceva mai mult de lucru la serviciu, dar o să păstrați ritmul că vă place tot ceea ce se întâmplă acolo și o să vă luați și banii cuveniți.
Se poate să semnați un act important și să puteți studia, sau să călătoriți că abia acum s-a dat undă verde.

CAPRICORN
Se poate să treceți printr-un examen, o evaluare și să vă transferați într-o altă clasă, categorie, să fie, oricum, o upgrade.
Poate faceți o investiție, vă luați o mașină, sau poate intrați cu o cotă parte într-o afacere care o să vă aducă profit.

VĂRSĂTOR
O reușită în formula de grup – munca în colectivitate o să vă aducă satisfacții profesionale și bani, dacă e vreo colaborare.
Cuvântul vostru o să aibă greutate și o să vă impuneți într-un mediu, probabil, online, punctul de vedere și se vor auzi reverberații pozitive.

PEȘTI
Inițiativele o să fie susținute și încurajate de oamenii care cred în voi și o să vă puteți dezvolta ca să duceți la alt nivel performanța.
Se poate să recuperați niște bani și să vă achitați toate datoriile ca să vedeți cu ce bani rămâneți – pentru distracție, excursii.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica