Horoscop 21 martie – GEMENI – se apropie momentul vostru de glorie

Horoscop 21 martie – o să facem un bilanț ca să știm exact cum stăm, pe ce putem conta și o să vedem încotro o să ne îndreptăm.

BERBEC
Sunt chestiuni mai vechi care se pot rezolva, dar nu de la sine, ci cu puțină intervenție din partea voastră – sunați, dați email, vă duceți în audiență, luați și trenul, avionul când e cazul să ajungeți la sediul central.
O să aveți de semnat acte, și o să vă puteți lua banii, după câteva tentative eșuate și se reglează niște aspecte care v-au dat de furcă.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

TAUR
Se poate să reanimați grupul cu care ați avut la un moment dat succes și să aduceți partea voastră de contribuție care să vă fie de folos tuturor.
E cineva care o să vă coopteze într-o activitate care s-ar putea să fie pe gustul vostru și să vă fie ușor să colaborați.

GEMENI
Se apropie momentul vostru de glorie și o să vi se împlinească un vis mai vechi, o să puteți face o investiție serioasă, poate o să vreți să vă căsătoriți, să aveți copii.
Se poate să fie o perioadă cu mult de lucru la serviciu, poate mai aveți și cursuri în particular, dar o să se vadă și rezultatele.

RAC
O să faceți demersurile necesare să vă luați banii că aveți de luat o sumedenie de lucruri pentru casă și, în general, pentru familie că vin sărbătorile și vă pregătiți din timp.
Se poate să primiți un accept și să vă apucați de un proiect pe care l-ați fi demarat anul trecut, sau mai demult.

LEU
Se lamurește o chestiune de ordin financiar și o să puteți achita niște datorii, după care o să vedeți cu ce rămâneți ca să dați o fugă pe undeva, în weekend.
Par să se deschidă niște oportunități ca să câștigați vizibilitate și bani. Explorați-le!

FECIOARA
Parcă tot mai aveți niște revendicări către șefi, dar ei nu se lasă ușor convinși. Nici voi însă nu trebuie să vă lăsați pagubăși. Să insistați până cedează.
Mai sunt niște accente în sfera sănătății și bine-ar fi să treceți pe la medic să vedeți cu ce se poate trata.

BALANȚA
Apar cheltuieli, și totodată promisiuni de bani. Poate lucrați ceva în particular și se adună bani în cont, dar treptat. E bine să aveți răbdare.
Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă faceți planuri pe termen lung, poate urmează să vă cumpărați o locuință.

SCORPION
Se poate să vă dedicați problemelor care țin de casă, cărora să le faceți reparații, să mai cumpărați niște piese noi, să eliberați spațiul de lucrurile uzate, pe care nu le mai folosiți.
Sufletește ar avea de unde să vă fie și mai bine, totul să fiți receptivi la sensibilitățile partenerului de cuplu.

SĂGETĂTOR
Voi sunteți pe picior de plecare, poate vă duceți în străinătate într-o vacanță, se poate să aveți și treabă și să rezolvați mai multe treburi deodată.
O să vă fie răsplătită munca, poate vin și ceva bani din urmă și o să fie o relaxare din punctul acesta de vedere, cel puțin o vreme.

CAPRICORN
O reușită la școală, la preocupările care țin de comunicarea în public, poate țineți vreun speech, o fi vreo ședință importantă, ori vă duceți la un spectacol.
Se poate să vă prezentați la un interviu și să convingeți juriul că aveți pregătirea necesară să faceți față provocărilor.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă asociați cu niște oameni să lucrați la un proiect și lucrurile par să decurgă în bună regulă, mai ales dacă o să găsiți investitori pe măsură.
Poate o să vă ocupați timpul liber cu o activitate care să vă scape de tensiuni în plus – poate sunt cursuri.

PEȘTI
Poate luați o hotărâre după lungi răscoliri interioare și o să vă mutați fie la alt domiciliu, sau la alt serviciu, altă școală, sau vă căsătoriți dacă n-ați semnat acte.
Se poate să vină cineva în vizită și să aflați vești bune, care să vă stimuleze intuiția și să găsiți idei fie de afaceri, fie de viață personală.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

NEWS ALERT: Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Chişinău. Un avion cu 220 de pasageri, deviat către Iași. A fost activat Planul Roșu

Activitatea aeroportului Chişinău a fost afectată, duminică seară, în urma unei ameninţări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chişinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iaşi. Update Aeronava LOT Varşovia-Chişinău a aterizat în cele din urmă pe aeroportul din capitala Republicii Moldova. Cei 220 de...

Viktor Orban: Astăzi, UE reprezintă oligarhii ucraineni și marile companii americane

Există o atmosferă de război la Bruxelles. Astăzi, fără Ungaria, fără poporul maghiar, fără vocea guvernului ungar, nu există libertate în Europa - a spus premierul Viktor Orbán la radio Kossuth Bună dimineața, Ungaria! într-un interviu, scrie Origo.hu Lumea a devenit un loc periculos, toată...

Maia Sandu: „Acest sprijin crucial pentru Ucraina va spori securitatea regională”

Președinta Maia Sandu a declarat că ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina este crucial și va spori securitatea regională. Iar președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe Radu Marian a menționat că votul din SUA este esențial pentru menținerea păcii în Moldova”,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica