Partidul „Renaștere” acuză PAS și pe Maia Sandu că ar încerca să fraudeze alegerile: „Facem apel la opoziție să ne unim forțele”

Partidul „Renaștere” condamnă încercarea președintelui Sandu de a permite votul prin corespondență în străinătate înainte de alegerile prezidențiale și referendumul UE.

Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere”, a lansat un apel către toate forțele de opoziție pentru a se uni împotriva tentativei președintelui Sandu de a permite votul prin corespondență în străinătate înainte de alegerile prezidențiale și referendumul UE din toamnă.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Parasca a acuzat Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) că își dorește să manipuleze rezultatele în favoarea lor și că autoritățile încearcă să legitimeze instrumentul fraudei electorale.

În semn de protest, partidul „Renaștere” a organizat un flash mob lângă clădirea parlamentului, aducând manechine ca simbol al „sufletelor moarte”, cu ajutorul cărora PAS intenționează să câștige alegerile.

Partidul a făcut apel la toate forțele de opoziție să se unească pentru a apăra libertatea de exprimare a cetățenilor, garantată de Constituție.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica