Horoscop 22 martie – SCORPION – vi se cere să prelungiți un contract

Horoscop 22 martie – noutăți astăzi. O să aflăm care au fost cauzele, dedesubturile unei situații, subtextul unei discuții și o să știți la ce să ne așteptăm în continuare.

BERBEC
Se poate să vă lansați pe o nouă orbită profesională, dar e bine să aveți grijă să fiți în formă maximă ca să duceți la bun sfârșit proiectul respectiv.
O să vă bucurați de prezența cuiva tânăr și o să aveți inspirație să puneți la cale un proiect de suflet.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

TAUR
E un anturaj care vrea să puneți umărul la un eveniment care va avea loc în curând și o să contribuiți și voi cu ceva ce e mai la îndemână că aveți disponibilitate pentru așa ceva.
V-au rămas niște aspecte legate de sănătate de explorat și o să vă prindă bine o vizită la medic pentru un consult.

GEMENI
Vi se deschide o nouă perspectivă în afaceri pe care ar fi bine să o exploatati la maximum că de aici o să vină succesul și vin și bani.
Vă bate gândul să vă apucați de altceva, să vă mai luați un extra job ca să vă descurcați mai bine cu banii.

RAC
O să aflați noutăți despre o plecare în vacanță, fie de Paște, fie de vară, o să fie pe placul vostru, că e cineva care vă cunoaște îndeaproape și vrea să vă facă o surpriză.
Se poate să aveți de dat un examen și să decurgă totul bine, cu toate că o să aveți emoții, dar vor fi constructive.

LEU
O să dați dovadă de curaj și o să atacați un proiect îndrăzneț care să vă aducă atât glorie, cât și bani.
Poate vă pregătiți să faceți pasul cel mare spre căsătorie dacă nu vă mai doriți pe altcineva.

FECIOARA
Întrevedere cu cineva care vrea să vă implicați la treabă și o să vă dați acceptul că aveți nevoie de niște bani în plus.
O să vină cineva în vizită și poate aflați un sfat salvator care să vă îndrepte spre direcția potrivită – în viață.

BALANȚA
Sunt câteva acte de parafat și o să vă străduiți să luați toate semnăturile ca să vi se netezească drumul spre succes.
E cineva căruia îi pasă de voi și o să vă evaluați și voi șansele și sentimentele să faceți casa bună împreună.

SCORPION
Poate vi se cere să prelungiți un contract să vă continuați munca, dacă sunteți într-adevăr mulțumiți, dacă nu il reziliați și semnați cu altcineva.
Poate acum știți ce răspunsuri să-i dați partenerului de cuplu și să urmeze și căsătoria, la o adică.

SĂGETĂTOR
O să mai faceți niște investiții în casă, poate pentru Paște, în mod special, sau pentru că v-ați mutat în casă nouă și trebuie să o mobilați.
Se poate să obțineți un plus de avantaje la serviciu și să vreți să rămâneți tot aici, deși unii și alții vă curtează să semnați cu ei.

CAPRICORN
O reușită în formula de grup și poate vă lansați și individual dacă găsiți în voi forța necesară că e conjunctura favorabilă în acest sens.
Poate angajați o firmă să repare, să facă și curățenie acasă că vi se anunță musafiri în weekend.

VĂRSĂTOR
O să vă recuperați banii pe care i-ați tot revendicat și o să dați și voi înapoi, la rândul vostru, banii pe care i-ați fi împrumutat că a venit scadența.
Se poate să prindeți din zbor o ofertă de locuință și o să vă consultați cu ai voștri să se voteze dacă schimbați casa, ori nu acum.

PEȘTI
O stare de bine și o să dați deoparte grijile, supărarea, neînțelegerile inerente din viața de cuplu și o să vă oferiți o porție de fericire în doi.
Poate dați refresh înfățișării și o să vă luați diverse lucruri din registrul vestimentar și schimbați și coafura, frizura.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica