Horoscop 23 martie – zodia care va afla o informație care i-ar putea schimba viața

Horoscop 23 martie – o zi cu noutăți. O să ieșim la socializare ca să ne dezmorțim mai bine ca să ne consolidăm poziția, statutul.

BERBEC
Se anunță o zi încărcată de evenimente și o să faceți tot posibilul să profitați de fiecare întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru voi.
Vi se lansează invitația să ajungeți la un spectacol, la o sindrofie, c-o fi ceva de sărbătorit și o să vă distrați dacă vă duceți.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

TAUR
E posibil să apară o provocare sentimentală dacă sunteți și voi în căutarea unui partener de cuplu și o să găsiți elemente comune ca să formați un cuplu – pare să fie compatibilitate.
O să luați parte la un eveniment care poate fi punctul de plecare, pentru voi, într-o carieră de succes.

GEMENI
Ați putea da o raită prin țară pe la rude, la prieteni, poate e o petrecere la care sunteți invitați și promite să fie pe gustul vostru.
Apare cineva care vă poate deveni partener de viață și o să-l luați, așa, cu încetul, că lucrurile nu sunt, în general, așa cum par la prima vedere.

RAC
O să vă eliberați de stres dacă plecați într-o excursie sau ieșiți cu prietenii în oraș, la socializare să mai schimbați impresii, că v-ați obișnuit prea mult să stați acasă.
Se poate să vi se propună un business particular și o să aveți un răgaz de gândire până, o să vă hotărâți.

LEU
O să vă scoată prietenii la plimbare și poate vă propun și o activitate deconectantă ca să vă puneți în valoare inspirația, creativitatea, sau poate practicați un sport.
Vă așteaptă cineva departe de casă și poate lăsați toate treburile și vă duceți măcar o zi, dacă nu mai mult.

FECIOARA
Viața voastră poate deveni și mai bună o să ieșiți mai des cu ai voștri, vă întâlniți și cu prietenii și o să vă petreceți timpul și în afara casei, la socializare.
Se poate să vă facă plăcere să vă duceți la ziua cuiva de naștere și o să revedeți și prieteni pe care nu i-ați mai întâlnit de multă vreme.

BALANȚA
E posibil să plecați într-un city break, să mai uitați de griji, de stres, de facturi și poate îi faceți o surpriză și partenerului de viață.
O să vă duceți la o reuniune, dacă nu plecați într-o excursie și o să strângeți relațiile că ați fost ocupați, sau prea obosiți.

SCORPION
E cineva care vrea să vă recucerească și se poate să vreți și voi, dacă nu a intervenit altcineva între timp, că poate amintirea vremurilor bune persistă.
Se poate să ajungeți la o nuntă, la un botez și să refaceti punțile de comunicare cu cei pe care nu i-ați mai văzut de un coardă de ani.

SĂGETĂTOR
Aveți energie, exuberanță și o să fie de-a dreptul molipsitoare atitudinea voastră că anturajul chiar avea nevoie de un boost de entuziasm de la voi să se poată distra.
Se poate să întâlniți în drumurile voastre o persoană care face echipă cu voi în viața de zi cu zi și să vă completeze frumos.

CAPRICORN
Se poate să aflați întâmplător, de o afacere la care v-ați putea implica și voi ca să mai faceți rost de niște bani, pe lângă salariu.
Poate vă faceți timp să treceți și pe la niște rude care vă așteaptă de mult și poate chiar sărbătoresc ceva.

VĂRSĂTOR
Ați putea pleca în plimbare prin țară și să le faceți o vizită și unor prieteni și unor rude, sau să vă cazați într-o stațiune turistică să vă deconectați.
Poate primiți o invitație la un spectacol, la vreun meci, o gală, și o să fie o atmosferă specială, o să vă delectați, în sfârșit.

PEȘTI
Preocuparea pentru redecorarea interiorului locuinței încă persistă, dar vă puteți ocupa și de voi, să vă duceți undeva la relaxare, la spa, la tuns, la stilist, să vă reinventați.
O să vă bucurați de prezența unor oameni cu care o să vă întrețineți frumos, și poate veți cultiva niște preocupări comune de aici încolo.

 

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica