Horoscop 24 martie – PEȘTI – se poate să fiți incluși pe o listă cu favoriții

Horoscop 24 martie – o zi de visat frumos. Sperantele pe care ni le-am facut au acoperire in realitate si o sa ne intalnim cu oamenii dragi care ne-au fost alaturi la bine si la greu.

BERBEC
O invitație de nerefuzat, la un party și o să vă duceți cu dragă inimă că e cineva la care țineți și o să revedeți acolo și o serie de prieteni cărora le-ați dus dorul.
Poate organizați o întâlnire cu rude și prieteni și o să fie distracție că atmosfera o să fie de soi.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

TAUR
Se poate să vă simțiți împliniți sufletește că a reapărut în viața voastră cineva care nu v-a uitat și vrea să mai încercați să reaprindeți flacăra iubirii.
Poate-i chemați la voi la masă pe veri, pe nepoți, mai vin și prieteni, poate chiar aveți și un motiv să vă adunați în jurul unei mese cu bunătăți – sărbătoriți ceva.

GEMENI
O reușită în planul comunicării – poate – abia acum o să puteți vorbi față în față cu persoana care v-a alimentat imaginația că puteți fi împreună.
Sunt oameni pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme și poate puneți la cale un proiect – poate fi de timp liber.

RAC
E cineva la care țineți și vrea să faceți echipă la distracție, să plecați împreună pe undeva ca să vă deconectați, să vizitați niște locuri speciale.
O ceremonie, se căsătoresc niște prieteni, rude și o să fiți și voi de față când or să-și schimbe jurămintele.

LEU
O să cheltuiți cu ușurință niște bani și o să puteți da o fugă la prietenii din alt oraș, pot fi și din străinătate, la o adică.
O să vă primească cu brațele deschise prietenii din alt colț de țară și o să fie o bucurie să petreceți un timp împreună.

FECIOARA
Se poate să primiți o veste care să vă aprindă imaginația și să vă pregătiți, sufletește, pentru o relație care v-ar umple golul din inimă.
O să dați zor să fiți gata cu treburile casnice că să o puteți porni la drum, să aveți timp să vă și întoarceți până noaptea.

BALANȚA
O să puteți înțelege și accepta o situație care v-a dat de furcă și o să adoptați o altă strategie că să vă refaceti viața sentimentală, să fiți și voi fericiți.
Se poate să aibă loc prima întâlnire la față cu cineva care vă face ochi dulci online, de ceva vreme și o să fie cu emoții.

SCORPION
Vi se lansează invitația să plecați în plimbare prin țară cu grupul de prieteni și poate vă mobilizați ușor să vă alăturați grupului.
Poate e ziua când lansați cererea în căsătorie, sau doar o declarație de dragoste care ar înmuia orice inimă.

SĂGETĂTOR
Are loc un eveniment în care v-ați putea implica și voi că să dați culoare petrecerii și o să faceți cunoștință cu alta lume că să rămâneți conectați la ce se întâmplă pe scena socială.
O să revină cineva care încă mai crede în puterea sentimentelor și o să vă scanati și voi emoțiile să vedeți cum stați.

CAPRICORN
Poate mai dați o căutare online să alegeți niște piese de mobilier, sau altceva care vă lipsește prin casă și o să vă completați lipsurile, creați un alt confort acasă.
E un grup de prieteni care vrea să luați parte la o aniversare, să vă bucurați cu toții de faptul că vă reintalniți.

VĂRSĂTOR
Agenda pare încărcată, și se poate să fiți selectivi cu prietenii pe care o să-i vizitați, sau cu care o să ieșiți la întâlnire, asta în funcție de starea voastră de spirit.
O să puteți da o fugă prin împrejurimi dacă vă invită cineva la masă, sau ca să faceți cafeaua împreună, să mai povestiți.

PEȘTI
Se poate să fiți incluși pe o listă cu favoriții, ca să luați parte la un eveniment festiv, poate luați și un premiu.
Reapare cineva care-și repune în funcțiune farmecele că să vă cucerească pentru că nu poate fără voi.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

NEWS ALERT: Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Chişinău. Un avion cu 220 de pasageri, deviat către Iași. A fost activat Planul Roșu

Activitatea aeroportului Chişinău a fost afectată, duminică seară, în urma unei ameninţări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chişinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iaşi. Update Aeronava LOT Varşovia-Chişinău a aterizat în cele din urmă pe aeroportul din capitala Republicii Moldova. Cei 220 de...

Viktor Orban: Astăzi, UE reprezintă oligarhii ucraineni și marile companii americane

Există o atmosferă de război la Bruxelles. Astăzi, fără Ungaria, fără poporul maghiar, fără vocea guvernului ungar, nu există libertate în Europa - a spus premierul Viktor Orbán la radio Kossuth Bună dimineața, Ungaria! într-un interviu, scrie Origo.hu Lumea a devenit un loc periculos, toată...

Maia Sandu: „Acest sprijin crucial pentru Ucraina va spori securitatea regională”

Președinta Maia Sandu a declarat că ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina este crucial și va spori securitatea regională. Iar președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe Radu Marian a menționat că votul din SUA este esențial pentru menținerea păcii în Moldova”,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica