Horoscop 26 martie – GEMENI – o să vi se plătească o muncă, după o perioadă cam lungă

Horoscop 26 martie – o zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

BERBEC
Apar noutăți care vă pot pune pe un alt făgaș profesional și o să vă dați peste cap să faceți treabă ca lumea, că vreți să vă reinventați.
Vă caută cineva care vrea să aveți o preocupare comună, poate vă invită și în weekend pe undeva că își dorește să vorbiți într-un cadru neutru.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

TAUR
Un ochi atent asupra sănătății v-ar feri de eventualele neplăceri care pot apărea dacă n-o să faceți un control medical preventiv măcar, că poate nu vă doare nimic.
O întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și speră să simțiți și voi la fel ca să fiți un cuplu.

GEMENI
O să vi se plătească o muncă, după o perioadă cam lungă de timp și poate vă permiteți câteva zile într-o stațiune de agrement ca să vă revigorați.
Se poate să luați parte la un eveniment care poate fi chiar rampa de lansare pe un alt palier valoric.

RAC
Se poate să câștigați un loc mai la vedere, o să atrageți toate privirile prin ceva care să fie marca voastră, să vă apreteze ideea.
Poate ați cerut un salariu în avans, ori unei bănci un împrumut și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade.

LEU
Voi vizați un post de conducere pe care-l puteți obține fie prin concurs, fie pentru că vă numesc șefii ca să faceți ce știți cel mai bine – să-i conduceți pe oameni.
E cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și o să vă evaluați șansele de a forma un cuplu.

FECIOARĂ
Or să vă întindă o mână de ajutor niște persoane care vă admiră, apreciază felul în care munciți și or să vă facă viața mai ușoară.
O să puteți avea o discuție deschisă cu șefii și să le spuneți ce vă lipsește, ce v-ați mai dori că aveți șanse să-i înduplecați să vă dea ce vă trebuie.

BALANȚĂ
Prezența cuiva o să aducă un plus de bună dispoziție și o să faceți și treabă, că o să aveți spor și or să vă priască și plimbarea, statul la taclale, după program, la cafea.
O să puteți avea o discuție deschisă cu șefii și să le spuneți ce vă lipsește, ce v-ați mai dori c-aveți șanse să-i înduplecați să vă dea ce vă trebuie.

SCORPION
O să faceți o selecție printre ofertele de job că sunt câțiva parteneri de afaceri, angajatori care vă roagă să lucrați împreună, dar încă nu v-ați decis. Urmează.
Poate se pune problema să vă căsătoriți și dacă totul merge ca la carte poate începeți pregătirile – pentru după Paște.

SĂGETĂTOR
Se pare că o să fie în continuare mult de lucru și la serviciu, și în particular și o să știți cum să excelați ca să fie nevoie de voi, să fiți de neînlocuit.
O problemă de sănătate o să dispară, îi veniți de hac cu un tratament pe care o să vi-l dea doctorul.

CAPRICORN
O îndeletnicire de timp liber v-ar “scutura” de tot stresul și o să fiți în formă la treabă, că vi se lipește creierul.
Poate mai lăsați vreo piesă de mobilier pentru casă, ori vreo aparatură de care aveți nevoie și o să fie de folos întregii familii.

VĂRSĂTOR
Se poate să luați mai mulți bani, fie pentru că o să cereți, fie pentru că v-ați duce la alt serviciu și o să aveți salariu mai mare acolo.
E bine să verificați dacă actele sunt valabile, permise carduri, legitimații, ca să nu încasați cine știe ce interdicții.

PEȘTI
E o acalmie în relația de cuplu, dar trebuie avut grijă să nu intervină gelozia că o să tot aveți treabă și o să mai întârziați acasă. Vedem.
O să vă preocupe înfățișarea și o să faceți probabil diverse tratamente și vă schimbați stilul vestimentar.

 

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica