Horoscop 27 martie – o zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie – o zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.

Berbec
Sunteți în formă și veți putea duce la bun sfârșit proiectele la care lucrați, poate, de anul trecut și veți lansa la apă proiecte noi care să vă aducă succes.
Vor veni bani din surse colaterale și veți face unele investiții legate de casă, printre altele. Luați în calcul și concediul.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Taur
Veți asigura că banii pentru care ați muncit sosesc și veți întinde antenele să găsiți un business profitabil și să vă asociați cu oamenii cu care vă armonizați la treabă.
Întervedere cu cineva care vă invită în weekend într-o stațiune de agrement și veți da curs invitației dacă nu aveți alte treburi, musafiri.

Gemeni
Se adună bani, poate vor fi plătite colaborările și veți putea să vă permiteți un city break în weekend ca să vă mai spălați gândurile, retina.
Se va ține cont de felul în care munciți și veți primi premiu, o primă, un voucher și veți fi și mai motivați de acum încolo.

Rac
Șefii vor merge pe mâna voastră și vă vor încredința un proiect pe care să-l orchestrati cu măiestrie, căci experiența își spune cuvântul.
S-ar putea să dați examen, interviu și să treceți cu brio, să lucrați la ceea ce vă place sau să învățați.

Leu
Poate v-ați găsit ceva de lucru, în paralel cu serviciul și vă veți descurca mai bine cu banii, o să aveți o libertate de mișcare, după ce ați tot strâns cureaua.
Poate vă invită cineva drag să petreceți câteva zile bune împreună, acolo unde locuiește în țară sau în străinătate.

Fecioară
Parcă v-ați mai acomodat cu șefii, cu exigențele lor de ultimă oră și veți mai cere și voi una, alta, printre care și bani în plus.
Poate n-or să cedeze din prima, dar cât de curând or să facă. Veți recupera acei bani pentru care ați tot făcut demersuri și veți mai cumpăra și voi diverse pentru casă.

Balanță
O reușită în cadrul unor negocieri. Poate îi convingeți pe angajatori să vă îndeplinească toate cerințele și să vă plătească și cu cât cereți.
Veți reaprinde flacăra iubirii, că nu vreți să renunțați la cineva care v-a făcut fericiți și încă vă mai poate face.

Scorpion
O revedere emoționantă și veți putea să vă dați seama dacă viața voastră se leagă de cealaltă ființă pe care ați cunoscut-o de curând și în care v-ați pus mari speranțe.
Vă căuta cineva care poate fi trup și suflet alături de voi dacă vă apucați de vreo treabă importantă.

Săgetător
Veți fi mai interesați de soarta familiei, că poate e cineva care are nevoie de ceva de la voi, de o vorbă bună, măcar.
Poate căutați pe net pe site-uri ca să găsiți o mobilă la reducere, sau alte lucruri necesare pentru casă, mai ieftine.

Capricorn
Plănuiți o afacere grandioasă, dar trebuie pregătită în amănunt și să vă luați și măsuri de precauție, să fiți serioși cu cei cu care veți colabora.
Vă bate gândul să vă mutați într-o locuință mai spațioasă și veți consulta înainte de toate cu membrii familiei.

Vărsător
Se poate să intrați într-o combinație partenerială și va fi mult de lucru, dar sunt promisiuni de bani mulți, și merită, se pare, efortul.
Se poate să aterizeze niște bani despre care nu știați și veți putea pleca pe undeva cu ai voștri, la sfârșit de săptămână, la relaxare.

Pești
Veți aduna niște oameni în jurul vostru și veți avea și treburi de serviciu, și preocupări deconectante și va fi o armonie în grup.
Poate vă îngrijiți ceva mai mult de voi, schimbați meniul, țineți o dietă și poate faceți și mișcare, vă duceți la o sală de sport.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

NEWS ALERT: Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Chişinău. Un avion cu 220 de pasageri, deviat către Iași. A fost activat Planul Roșu

Activitatea aeroportului Chişinău a fost afectată, duminică seară, în urma unei ameninţări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chişinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iaşi. Update Aeronava LOT Varşovia-Chişinău a aterizat în cele din urmă pe aeroportul din capitala Republicii Moldova. Cei 220 de...

Viktor Orban: Astăzi, UE reprezintă oligarhii ucraineni și marile companii americane

Există o atmosferă de război la Bruxelles. Astăzi, fără Ungaria, fără poporul maghiar, fără vocea guvernului ungar, nu există libertate în Europa - a spus premierul Viktor Orbán la radio Kossuth Bună dimineața, Ungaria! într-un interviu, scrie Origo.hu Lumea a devenit un loc periculos, toată...

Maia Sandu: „Acest sprijin crucial pentru Ucraina va spori securitatea regională”

Președinta Maia Sandu a declarat că ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina este crucial și va spori securitatea regională. Iar președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe Radu Marian a menționat că votul din SUA este esențial pentru menținerea păcii în Moldova”,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica