Horoscop 30 martie – Rac – se poate să fiți oaspeți de onoare la un eveniment festiv

Horoscop 30 martie – o zi condimentată. O să avem curaj să facem lucruri care să ne facă și nouă plăcere, nu numai altora.

Berbec
O să vă faceți drum pe la prietenii care locuiesc mai departe de noi, prin țară și o să vă bucurați de o atmosferă plăcută, poate sărbătoriți ceva și vreți să fiți împreună.
Aveți nevoie de o schimbare, și poate o plimbare împreună cu partenerul de cuplu v-ar prinde bine, ca să vă recreați.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Taur
Se pare că o să intrați la cheltuială că poate faceți o trată cu un prilej anume și o să revedeți prieteni cu care nu v-ați mai întâlnit de multă vreme și o să fie frumos.
Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vă poate fi companion de viață și o să vă evaluați șansele de a fi împreună într-o relație.

Gemeni
O invitație de ieșit pe la mondenități și va fi un prilej să mai cunoașteți și alți oameni care or să vă țină companie în diverse ocazii și poate veți face afaceri, la o adică.
Se poate să vi se ivească cineva care să vi se potrivească, așa, ca fel de a fi și să ieșiți la cafea, la plimbare să vedeți dacă iese ceva.

Rac
Se poate să fiți oaspeți de onoare la un eveniment festiv, o nuntă, un botez, sau e ziua cuiva de naștere și o să fiți și voi prezenți la petrecere.
O să dispuneți de niște bani și o să ieșiți cu ai voștri măcar la un restaurant, dacă nu într-o stațiune turistică la relaxare.

Leu
Poate apăreți într-o postură favorabilă, pe o scenă, luați un premiu și o să vi se mulțumească pentru rezultatele de ultimă oră, va fi un succes.
Întâlnirea în doi, la cafea o să vă pună în fața unei decizii, pentru care s-ar putea să nu fiți – încă – pregătiți.

Fecioară
Sunteți pe punctul de a vă așeza la casa voastră și poate de Paște faceți anunțul, dar mai aveți un pic de timp la dispoziție să vă lămuriți pe de-a-ntregul. Da, ori Ba.
O să vă cheme din nou cineva căruia-i e dor de voi prin țară pe undeva și v-ați putea duce de pe o zi pe alta.

Balanță
E cineva din familie care vrea să petreceți un timp împreună. Poate pentru că are nevoie de ajutor de la voi, poate unul moral, și e ceva care vă e la îndemână.
Se poate să luați parte la niște activități care să vă insufle o stare de bună dispoziție și să fie revigorant pentru spirit și corp.

Scorpion
O să aveți suma de bani necesar ca să-i scoateți pe ai voștri la o plimbare în stațiunea preferată și o să fie toată lumea mulțumită.
Poate vă treziți cu o sumă de bani, chiar mică, în cont, de la niște datornici care vor și ei să se achite de obligațiile financiare.

Săgetător
O prezență agreabilă, e cineva drag care vă face, după multă vreme, o vizită și o să vă răscolească niște amintiri și poate vă faceți planuri pentru viitorul în doi.
O să le faceți cinste prietenilor că ați obținut un job, sau că ați luat un examen și o să petreceți împreună.

Capricorn
O să vă bucurați de întâlnirea cu niște oameni care fac echipă cu voi atât la treabă cât și la distracție și o să vă încărcați bateriile.
Poate o să vă duceți la un botez și o să mai cunoașteți și altă lume, de la care o să furati o idee, două, o să va inspire.

Vărsător
Sunt preocupări de grup care vă atrag, oamenii din echipă sunt de calibrul vostru și o să vă armonizați, o să faceți treabă bună împreună.
Poate faceți o tratatgie la voi acasă și o să vă prindă bine să mai schimbați impresii cu cei pe care-i admirați.

Pești
O să alegeți o variantă de relaxare ca să faceți față, de luni încolo, provocărilor care o să vă cam pună pe jar și e bine să aveți și mintea și corpul odihnite.
Se poate să vă faceți timp să ajungeți la un spectacol, sau la un tête-à-tête care vă poate schimba viața în bine.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

NEWS ALERT: Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Chişinău. Un avion cu 220 de pasageri, deviat către Iași. A fost activat Planul Roșu

Activitatea aeroportului Chişinău a fost afectată, duminică seară, în urma unei ameninţări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chişinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iaşi. Update Aeronava LOT Varşovia-Chişinău a aterizat în cele din urmă pe aeroportul din capitala Republicii Moldova. Cei 220 de...

Viktor Orban: Astăzi, UE reprezintă oligarhii ucraineni și marile companii americane

Există o atmosferă de război la Bruxelles. Astăzi, fără Ungaria, fără poporul maghiar, fără vocea guvernului ungar, nu există libertate în Europa - a spus premierul Viktor Orbán la radio Kossuth Bună dimineața, Ungaria! într-un interviu, scrie Origo.hu Lumea a devenit un loc periculos, toată...

Maia Sandu: „Acest sprijin crucial pentru Ucraina va spori securitatea regională”

Președinta Maia Sandu a declarat că ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina este crucial și va spori securitatea regională. Iar președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe Radu Marian a menționat că votul din SUA este esențial pentru menținerea păcii în Moldova”,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica