DOC/ Veronica Dragalin și-a declarat averea. Ea deține peste 7 miliarde de lei în conturi din SUA

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, a depus declarația de avere și interese personale pentru anul 2023. La capitolul venituri, ea declară un salariu anul de 418 de mii de lei sau aproape 35 de mii de lei lunar, obținut din activitatea sa la PA.

Dragalin mai declară dividende în valoare de 2.841 de dolari americani sau echivalentul a 50 de mii de lei de la LPL Financial, companie care este considerată drept cel mai mare broker dealer independent din Statele Unite, anunță ZdG.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Șefa PA mai trece în declarația de avere și interese personale pentru 2023 date despre apartamentul în care locuiește în chirie. Imobilul are o suprafață de 98 metri pătrați. Ea nu declară valoarea reală sau de piață al imobilului.

Veronica Dragalin păstrează într-un cont bancar deschis în R. Moldova 109 mii de lei, iar în altul deschis în SUA – 15.836 de dolari americani sau echivalentul a 280 de mii de lei.

Dragalin deține și fonduri de investiții sau echivalente, inclusiv fonduri private de pensii sau alte sisteme cu acumulare în valoare de 420 de mii de dolari americani sau echivalentul a 7,4 milioane de lei.

Detalii DOC

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica